Logo

صفحه اصلي > سیاسی > ۳۵۰ مسجد برای جمعیت ۳ میلیونی استان البرز کافی نیست

۳۵۰ مسجد برای جمعیت ۳ میلیونی استان البرز کافی نیست


25 اردیبهشت 1395. نويسنده: monshi
 ۳۵۰ مسجد برای جمعیت ۳ میلیونی استان البرز کافی نیست


منتخب مردم استان البرز در مجلس خبرگان رهبری با انتقاد از تعداد کم مساجد در این استان گفت: تعداد زیادی از محله‌ها در کرج مسجد ندارند و ۳۵۰ مسجد برای جمعیت ۳ میلیونی استان البرز کافی نیست.
آیت‌الله سیدمحمدمهدی میرباقری در مراسم افتتاح مسجد حضرت ابوالفضل(ع) شهرک رازی که شامگاه پنج‌شنبه با حضور آیت‌الله حسینی‌همدانی نماینده ولی‌فقیه در استان البرز برگزار شد، با تبریک اعیاد شعبانیه اظهار داشت: در فضلیت مسجد روایات مختلفی نقل شده است که باید مواردی که در این زمینه بیان شده رعایت شود. منتخب پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری از البرز افزود: خانه‌ای که به نام مسجد ساخته می‌شود با بقیه زمین‌ها فرق می‌کند و این مکان بیت‌الله است و کسی که در این مکان وراد می‌شود مورد تکریم و احترام خداوند است. آیت‌الله میرباقری با بیان اینکه خداوند به واسطه وجود چند دسته از افراد عذاب را از اهل زمین بر می‌دارد که اهل مسجد یک نمونه از این افراد هستند، بیان کرد: حضور نمازگزاران در مسجد سبب برداشته شدن عوامل عذاب از جامعه است. وی با بیان اینکه حتی بلایا و عذاب از اهل مسجد برداشته می‌شود، گفت: در روایتی از امام صادق(ع) اینگونه آمده است که بهترین مردم کسی است که اولین نفر وارد مسجد شده و آخرین نفر از مسجد خارج می‌شود.
آیت‌الله میرباقری با بیان اینکه اگر در محلی مسجد ساخته شود شیاطین از آن محل دور می‌شوند، تاکید کرد: به احترام مسجد رحمت خدا بر اهل آن محل نازل شده و عذاب خدا از اهالی محل برداشته می‌شود. منتخب پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری از البرز با بیان اینکه برکات ساخت مسجد فراتر از شمارش است، بیان کرد: کسی که اهل مسجد است مورد اکرام خداوند قرار گرفته و حیایی از طرف خداوند به وی اعطا می‌شود تا از معصیت فاصله بگیرد. آیت‌الله میرباقری با بیان اینکه برای ساختن مسجد ثواب و برکات زیادی نقل شده است، تصریح کرد: روایتی از سوی امام باقر (ع) نقل شده که حضرت فرموده است "اگر کسی یک مسجد در دنیا بسازد خداوند متعال یک خانه در بهشت برای اعطا می‌کند". رئیس فرهنگستان علوم اسلامی با بیان اینکه باید تلاش کنیم که اهل مسجد باشیم، اظهار داشت: تا جایی که ممکن است نماز خود را در مسجد بخوانیم و در برخی روایات نقل شده که نماز همسایه مسجد در منزل قبول نیست و این نماز باید در مسجد خوانده شود. منتخب پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری البرز با بیان اینکه ثواب به جای آوردن نماز در منزل و مسجد خیلی متفاوت است، تاکید کرد: روز قیامت انسان متوجه می‌شود که چقدر خواندن یک رکعت نماز در جایی غیر از مسجد سبب زیان برای وی است. آیت‌الله میرباقری با بیان اینکه در روایات بیان شده که در نماز جماعتی که تعداد نمازگزاران به 10 نفر برسد ملائکه از نوشتن ثواب آن عاجز می‌شوند، گفت: خواندن نماز افرادی در مسجد ثوابی به اندازه 24 برابر نماز فرادی در منزل دارد. رئیس فرهنگستان علوم اسلامی قم با بیان اینکه باید اهل مسجد بود و حضوری دائمی در مساجد محل داشت تا شیاطین از محل دور شوند، تصریح کرد: شهرهای قدیمی مسجد محور بود. وی با بیان اینکه برخی اقدامات از جمله مسجد سازی اقامه نماز است، گفت: این موضوع دارای ثواب زیاد و آثار و برکات فراوانی است. وی با بیان اینکه تعداد زیادی از محله‌ها در کرج مسجد ندارند و این موضوع سبب ایجاد فعالیت و ظهور برخی تفکرات شده است، بیان کرد: اگر مسجدی آباد در محله‌ها وجود داشته باشد سبب برچیده دن بساط این فرقه‌ها شده و دیگر اثری از آنها در کرج باقی نمی‌ماند. رئیس فرهنگستان علوم اسلامی با بیان اینکه زیاد بودن مسجد کسی را مجبور به خواندن نماز نمی‌کند، تاکید کرد: این موضوع نماز خواندن را تسهیل و آسان می‌نماید ولی اگر مسجد وجود نداشته باشد مردم مجبور می‌شوند که نماز خود را در منازل بخوانند و ثواب و برکات نماز در مسجد از بین می‌رود. وی با بیان اینکه افراد متمکن فراوانی در کرج زندگی می‌کنند و محله‌های فراوانی نیر فاقد مسجد است، گفت: این افراد متمکن برای ساخت مساجد پیشقدم شوند و نیازی هم برای ساخت مساجد مجلل در ابتدا وجود ندارد و می‌توان از یک مکان ساده شروع به ساخت مسجد کرد. آیت‌الله میرباقری در مورد شهرسازی جدید اظهار داشت: بستر بندگی در بسیاری از ساختمانها و معماری‌ شهرها دشوار شده و شرایط معصیت فراهم می‌شود. وی با بیان اینکه مدل معماری جدید فاجعه‌ای است که پیش آمده است، گفت: در محله‌هایی که مسجد ندارند افراد دست به کار شده و با ساخت مسجد در ثواب نمازهایی که در این مساجد خوانده می‌شود شریک شوند. وی با بیان اینکه 350 مسجد برای جمعیت 3 میلیونی البرز کافی نیست، تصریح کرد: از نظر فرهنگ غرب باید شهر بدون مسجد باشد و بودن مسجد برای توسعه فرهنگی غرب مزاحمت است و مزاحم پیشرفت غربی است.
رئیس فرهنگستان علوم اسلامی با بیان اینکه مسجد محور شهری ایمانی است و این موضوع برخلاف تفکرات غرب است، بیان کرد: مساجد باید برای کارهای بزرگتری خود را آماده کنند و مطالبات رهبری نظام باید در مساجد گفتمان‌سازی شود. وی ادامه داد: کارایی مساجد بیشتر از ظرفیت‌های فعلی است و ظرفیت مساجد مورد بهره‌برداری کامل قرار نگرفته است.




منبع: تسنیم
بازگشت