Logo

صفحه اصلي > سیاسی > تأکید بر سامان‌دهی و ارتقای کیفیت نانوایی‌ها در جلسه‌ی کارگروه آرد و نان فردیس

تأکید بر سامان‌دهی و ارتقای کیفیت نانوایی‌ها در جلسه‌ی کارگروه آرد و نان فردیس


26 مرداد 1395. نويسنده: monshi
تأکید بر سامان‌دهی و ارتقای کیفیت نانوایی‌ها در جلسه‌ی کارگروه آرد و نان فردیس


دومین جلسه‌ی کارگروه آرد و نان شهرستان فردیس در سالن جلسات فرمانداری این شهرستان برگزار شد.
سامان‌دهی نانواها و ارتقای کیفیت نان، نظارت جدی بر نانواهای آزادپَز، آموزش پخت و ارتقای کیفیت کارِ نانوایان با نظارت اداره‌ی صنعت و معدن و تجارت و اتحادیه‌ی نانوایان، درجه‌بندی و نصب تابلو برای نانوایی‌ها، بالا بردن سطح استاندارد نانوایی‌ها از لحاظ متراژ و شناسنامه‌دار کردن آن‌ها، و سامان‌دهی و استانداردسازی نانوایی‌های غیر مجاز از مهم‌ترین مصوباتِ این جلسه بود که به تصویب رسید. معاون برنامه‌ریزی و اداری مالی فرمانداری فردیس با اشاره به استفاده‌ی جوش شیرین در پخت نان، گفت: با توجه به مصوبات استان در خصوص افزودنی‌های مجاز در آرد و خمیر، مقرر شد نانوایی‌ها با تأییدیه‌ی اداره‌ی بهداشت در حد مجاز از جوش شیرین استفاده کنند. مجرد در ادامه بیان کرد: 33 واحد غیر مجاز نانوایی در ماه‌های گذشته پلمپ شد که از این تعداد 16 واحد فکِ پلمپ شدند. وی افزود: سیاست‌های دولت بر این است که تا حد امکان باید به سامان‌دهی، شناسنامه‌دار کردن و ارتقای کیفیت نانوایی‌ها کمک کرد تا به تعطیلی کارِ زحمت‌کشان در این صنف نینجامد.


بازگشت