صفحه اصلي > سیاسی > مصرف کنندگان، هنگام استفاده از مواد غذایی به نشان استاندارد توجه کنند
مصرف کنندگان، هنگام استفاده از مواد غذایی به نشان استاندارد توجه کنند12 مرداد 1398. نويسنده: monshi |
مدیر کل استاندارد استان البرز با اشاره به افزایش سفرهای بین شهری در فصل تابستان، به شهروندان این استان توصیه کرد: از تهیه و مصرف مواد غذایی فله ای که امکان فاسد شدن دارند، اجتناب کرده و مواد غذایی و نوشیدنی خنک را از محل عرضه معتبر و بهداشتی تهیه کنند. فتانه شکرالهی با اشاره به فصل گرما و استقبال و گرایش عموم به تهیه و استفاده نوشیدنی های خنک و فله ای از قبیل: آبمیوه و بستنی، فرآورده های یخی، در بیرون از منزل، خاطر نشان کرد: شهروندان از مصرف مواد غذایی فاقد نشان استاندارد خودداری کنند.شکرالهی، با اعلام اینکه: مصرف کنندگان، باید برای حفظ سلامت و ایمنی خود وخانواده، به علامت استاندارد، کد ده رقمی ذیل علامت استاندارد، پروانه بهداشتی، تاریخ تولید و انقضا و شرایط نگهداری سالم برای حفظ ویژگی های آن توجه کنند، تأکید کرد: در این خصوص، مواد غذایی بسته بندی شده، تحت نظارت و کنترل کارشناسان استاندارد قرار دارد.مدیر کل استاندارد استان با اشاره به افزایش سفرهای بین شهری در فصل تابستان، به مسافران در این خصوص توصیه کرد: از تهیه و مصرف مواد غذایی فله ای که امکان فاسد شدن را دارند، اجتناب کنند و تاحد امکان مواد غذایی خنک را از محل های عرضه معتبر و بهداشتی تهیه کنند.وی یادآورشد: مصرف کنندگان برای حصول اطمینان از اصالت محصول خریداری شده، می توانند کد ده رقمی مندرج در ذیل علامت استاندارد را به سامانه پیامکی 10001517 ارسال کنند. بازگشت |