صفحه اصلي > سیاسی > تولید یخ بهداشتی و نظارت بر طبخ غذا در سالگرد ارتحال امام (ره) توسط البرز
تولید یخ بهداشتی و نظارت بر طبخ غذا در سالگرد ارتحال امام (ره) توسط البرز4 خرداد 1392. نويسنده: monshi |
سپیدارآنلاین: معاون امور عمرانی استانداری البرز گفت: با برنامه ریزی های صورت گرفته توسط ستاد ارتحال حضرت امام (ره)، تامین یخ بهداشتی جهت استفاده زائران مرقد مطهر توسط استان البرز انجام می شود. کاوه حدادپور با بیان این مطلب اظهار داشت: تامین و عرضه یخ بهداشتی و بسته بندی شده به زائران مرقد مطهر امام (ره) یکی از برنامه های پیش بینی شده در این ایام می باشد. وی افزود: با توجه به فصل گرما و افزایش استفاده از آب آشامیدنی سالم به منظور رعایت نکات بهداشتی و جلوگیری از بیماری های احتمالی با هماهنگی های انجام گرفته نظارت بر سلامت یخ موردنیاز زائران و مسافران به عهده استان البرز گذاشته شده است. این مسئول با اشاره به اینکه موضوع نظارت بر محل تهیه یخهای بهداشتی که به صورت کشوری برای کل مراسم ارتحال توسط استان البرز تامین خواهد شد، خاطر نشان کرد: بر این اساس پیش بینی های لازم جهت اعزام تیم های کارشناسی و بررسی موارد بهداشتی و غیره... صورت گرفته است. نظارت بر طبخ غذای زائران حضرت امام (ره) به البرز واگذار شد حدادپور در ادامه سخنان خود از نظارت بر طبخ غذای زائران حضرت امام (ره) توسط البرز خبر داد و افزود: بازگشت |