Logo

صفحه اصلي > سیاسی > افزایش نظارت بر تهیه و توزیع کالاهای اساسی تا پایان ماه مبارک رمضان

افزایش نظارت بر تهیه و توزیع کالاهای اساسی تا پایان ماه مبارک رمضان


10 فروردین 1402. نويسنده: monshi

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز از افزایش نظارت بر تهیه و توزیع کالاهای اساسی تا پایان ماه مبارک رمضان در استان البرز خبر داد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری البرز، سیف اله اسداللهی با بیان اینکه برای تنظیم بازار ایام نوروز و ماه مبارک رمضان غرفه‌های در اختیار تأمین کنندگان و توزیع کنندگانی که توانایی عرضه مستقیم کالاها به قیمت مناسب داشته باشند، قرار داده ایم و هم اکنون در مکان های مد نظر اقلام اساسی به شهروندان عرضه می گردد.
وی تصریح کرد: فرمانداران شهرستان های تابعه استان وضعیت نانوایی های شهرستان و نحوه خدمات رسانی آنان به شهروندان را بررسی می نمایند.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز بر نظارت و بازرسی مستمر از نانوایی ها در استان در ماه مبارک رمضان تاکید کرد، گفت: با توجه به نیاز مرم به نان تازه در زمان افطار و سحری، ضرورت دارد که تدابیر نظارتی و توزیع عادلانه برای دسترسی مناسب مردم بیشتر شود.
اسداللهی همچنین تصریح کرد: با ظرفیت های ایجاد شده و گزارش سامانه نانینو عملکرد نانوایی ها رصد می شود و برخورد جدی با کم فروشان و متخلفین در دستور کار تعزیرات حکومتی قرار دارد.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز تصریح کرد: کالاهای اساسی مورد نیاز ماه مبارک رمضان در استان تامین است و هیچ کمبود و مشکلی در این زمینه وجود ندارد و فروشگاه زنجیره ای، تعاونی مصرف و واحدهای صنفی به فور توزیع شده است.
گفتنی است در ایام ماه مبارک رمضان کالاهای اساسی مورد نیاز مردم در بخش خوراکی در فروشگاه‌های منتخب عرضه شده است تا بستر رفاه و آرامش شهروندان فراهم شود.
بازگشت