Logo

صفحه اصلي > سیاسی > راهکارهای توانمندسازی اقتصادی محلات با محوریت اشتغال و تولید بررسی شد

راهکارهای توانمندسازی اقتصادی محلات با محوریت اشتغال و تولید بررسی شد


19 آذر 1403. نويسنده: monshi


جلسه توانمندسازی اقتصادی محلات هدف قرارگاه اجتماعی استان البرز با حضور مسئولان ارشد استانی برگزار شد. در این نشست، تأکید بر اولویت مسائل اقتصادی، اقتصاد مقاومتی، و نقش مردم در ایجاد اشتغال و رونق تولید محور اصلی مباحث بود.
جلسه توانمندسازی اقتصادی محلات هدف قرارگاه اجتماعی استان البرز در دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استان برگزار شد. در این نشست، کاظمینی با اشاره به اهمیت مسائل اقتصادی به‌عنوان اولویت اصلی کشور، گفت: *«ضرورت بهبود وضعیت معیشت مردم بیش از پیش احساس می‌شود؛ چرا که دشمنان ملت با تضعیف اقتصادی و شبیخون فرهنگی به‌ویژه در میان جوانان در تلاش برای ضربه‌زدن به کشور هستند.»* وی افزود: *«راهکار مقابله با این تهدیدات، تحقق اقتصاد مقاومتی است که از مسیر ایجاد اشتغال و رونق تولید عملیاتی می‌شود. این دو محور، کلید دستیابی به خودکفایی اقتصادی کشور هستند.»* رئیس قرارگاه اجتماعی استان البرز با بیان اینکه *«هر جایی که مردم در آن مشارکت داشته باشند، گشایش حاصل می‌شود»*، از تجربه‌های موفق محرومیت‌زدایی و توانمندسازی در محلات سخن گفت. وی اظهار داشت: *«سرمایه‌گذاری برای تولید می‌تواند با مشارکت مردم، از سرمایه‌گذاران گرفته تا افراد عادی، با نیت مومنانه محقق شود. نمونه بارز این امر، اقدام‌های خیرخواهانه در دوره کرونا بود.»* کاظمینی بر ضرورت تطبیق فرصت‌های شغلی با ذائقه و نیاز جوانان تأکید کرد و گفت: *«امروزه بیشتر جوانان کشور تحصیلات دانشگاهی دارند و نیازمند مهارت و توانمندسازی در رشته‌های خود هستند. اگر مطمئن شوند که شغلشان فرصتی برای رشد و پیشرفت فراهم می‌کند، حتی با حقوق پایین شروع به کار خواهند کرد.»*
وی همچنین به ظرفیت‌های ایجاد اشتغال در بستر اینترنت و فضای مجازی اشاره کرد و خواستار برنامه‌ریزی دقیق برای بهره‌برداری از این امکانات شد. کاظمینی ضعف ارتباط میان شرکت‌های دانش‌بنیان و صنعت کشور را از چالش‌های موجود برشمرد و بر ضرورت اجرای ایده‌های جوانان با هدف خودکفایی اقتصادی و ارتقای بهره‌وری تولید تأکید کرد.
محورهای پیشنهادی برای توانمندسازی اقتصادی محلات
در این جلسه، روش‌های مختلفی برای تقویت اشتغال و تولید در محلات مطرح شد که از جمله می‌توان به ایجاد شتاب‌دهنده‌های محلی، برپایی کارگاه‌های تولیدی با حمایت صنایع بزرگ و زنجیره‌های تأمین و ارزش، و توسعه زنجیره فروشگاه‌های محلی اشاره کرد. در پایان، مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استان، بر اهمیت حمایت از مشاغل خانگی در محلات تأکید کرد و گفت: *«تمامی این موارد در کمیته توانمندسازی اقتصادی محلات پیگیری خواهد شد.»* مدعوین نیز ضمن ارائه مسائل و چالش‌های موجود در مسیر اجرای این طرح‌ها، پیشنهاداتی در این زمینه ارائه کردند.
بازگشت