Logo

صفحه اصلي > سیاسی > عملیات اجرایی ساخت ۴۵۶ مدرسه در استان باید فوری آغاز شود

عملیات اجرایی ساخت ۴۵۶ مدرسه در استان باید فوری آغاز شود


دیروز, 14:22. نويسنده: monshi


نماینده عالی دولت در استان البرز در نشست نهضت مدرسه‌سازی استان با اشاره به کمبود فضاهای آموزشی و تأکیدات رئیس‌جمهور، از ضرورت آغاز فوری عملیات اجرایی ساخت ۴۵۶ مدرسه جدید در استان خبر داد.
مجتبی عبداللهی در این نشست با بیان اینکه این تعداد مدرسه برای رسیدن به نُرم کشوری فضای آموزشی مورد نیاز است، گفت: رئیس‌جمهور محترم در سفر اخیر خود به البرز به طور ویژه بر جبران کمبود سرانه آموزشی و آغاز فوری عملیات اجرایی ساخت مدارس تأکید کردند. تمامی دستگاه‌های اجرایی استان باید در این مسیر همراهی کامل داشته باشند.
استاندار البرز ادامه داد: اراضی کوچک نیز می‌تواند به فضای آموزشی تبدیل شود و شهرداری‌ها باید مشارکت ویژه‌ای در این نهضت داشته باشند. این موضوع به‌ویژه در شهرستان‌های فردیس و کرج باید با جدیت دنبال شود.وی با اشاره به لزوم تسهیل در فرآیند ساخت مدارس، اظهار کرد: سازمان نوسازی مدارس استان موظف است نقشه‌های ساخت مدرسه را در اختیار خیرین و دستگاه‌ها قرار دهد و نظارت دقیق بر روند اجرا داشته باشد.استاندار همچنین از طراحی و اجرای یک سامانه ویژه برای جذب مشارکت‌های مردمی در ساخت مدرسه خبر داد و افزود: مطابق فرمایش رئیس‌جمهور، باید رویکرد "یک خیر صد مدرسه، صد خیر یک مدرسه" در دستور کار قرار گیرد.وی همچنین اختصاص تمامی اراضی با کاربری آموزشی از سوی شهرداری‌ها و اقدام سریع مدیران دستگاه‌های خدمات‌رسان در تخصیص انشعابات را الزامی دانست و افزود: شهرداری‌ها موظف هستند در صورت عدم رعایت سرانه آموزشی در پروژه‌های بزرگ مسکونی، نسبت به توقف پروژه‌ها اقدام کنند.استاندار در پایان گفت: طرح شاداب‌سازی مدارس نیز با همراهی شهرداری‌ها باید در دستور کار قرار گیرد و فرمانداران استان مسئولیت نظارت بر اجرای آن را برعهده دارند.این نشست در ادامه سفر اخیر رئیس‌جمهور به البرز و با هدف شتاب‌بخشی به توسعه زیرساخت‌های آموزشی استان برگزار شد.
بازگشت