Logo

صفحه اصلي > سیاسی > تاکید فرماندار نظرآباد بر عرضه کالاهای اساسی با قیمت مناسب در نمایشگاه پاییزه

تاکید فرماندار نظرآباد بر عرضه کالاهای اساسی با قیمت مناسب در نمایشگاه پاییزه


دیروز, 14:11. نويسنده: monshi


فرماندار نظرآباد در نشست تنظیم بازار و بررسی برنامه‌های برگزاری نمایشگاه پاییزه، بر هماهنگی، انسجام دستگاه‌های اجرایی، عرضه منظم و باکیفیت کالاهای اساسی با قیمت مناسب، حمایت از تولیدکنندگان محلی، برگزاری برنامه‌های فرهنگی در حاشیه نمایشگاه و لزوم نظارت دقیق بر بازار به‌ویژه نانوایی‌ها تأکید کرد.
دکتر شمیرانی فرماندار این شهرستان در جلسه تنظیم بازار با تبریک فرارسیدن فصل پاییز و آغاز سال تحصیلی جدید، گفت: همه ما موظفیم با هم‌افزایی و همکاری صادقانه، فعالیت‌ها را به نحوی پیش ببریم که نتیجه آن خدمت مؤثر و ملموس به مردم باشد.وی با اشاره به شرایط حساس اقتصادی کشور و ضرورت توجه ویژه به معیشت مردم تصریح کرد: مطابق تأکیدات مقام معظم رهبری، صرف اقدامات سطحی و تماس‌های اداری کافی نیست؛ بلکه باید با تلاش جدی، حضور میدانی و برنامه‌ریزی دقیق، پاسخگوی مطالبات مردم باشیم.
فرماندار نظرآباد همچنین اهمیت بخش کشاورزی را یادآور شد و با انتقاد از برخی شرکت‌ها و مجموعه‌هایی که به تعهدات اجتماعی خود عمل نمی‌کنند، اظهار داشت: وابستگی صرف به شرکت‌های بزرگ که سرمایه‌های خود را در تهران متمرکز می‌کنند، صحیح نیست. اختلافات داخلی و نبود همکاری تنها باعث کاهش اثربخشی کار خواهد شد.
شمیرانی در ادامه با تشریح برنامه‌های نمایشگاه پاییزه گفت: عرضه منظم، باکیفیت و با قیمت مناسب کالاهای اساسی و مصرفی باید در اولویت قرار گیرد. این مهم مستلزم تجهیزات مناسب، تأمین امنیت، رعایت استانداردها و همکاری تمامی دستگاه‌هاست.وی نقش فرهنگی نمایشگاه‌ها را نیز پراهمیت دانست و افزود: شهرداری و اداره ورزش و جوانان باید با اجرای برنامه‌های فرهنگی و سرگرمی همچون مسابقات، موسیقی محلی و برنامه‌های متنوع اجتماعی، فضای نمایشگاه را شاداب و جذاب کنند تا حضور مردم پررنگ‌تر باشد.
فرماندار نظرآباد با تأکید بر لزوم انسجام و نظم در برگزاری نمایشگاه‌ها ادامه داد: این رویدادها باید در شأن شهروندان برگزار شوند تا مردم با آرامش و بدون دغدغه خرید کنند.
وی نقش جهاد کشاورزی را در تأمین کالاهای اساسی کلیدی دانست و گفت: روستا بازارها و غرفه‌های عرضه مستقیم محصولات از جمله حبوبات، برنج، گوشت، مرغ، لبنیات، قارچ و تخم‌مرغ باید فعال‌تر شوند. همکاری با تولیدکنندگان محلی و حمایت همه‌جانبه از آنان، تضمین‌کننده تنوع و وفور کالا در نمایشگاه است.دکتر شمیرانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت آموزش مهارت‌های خانگی تصریح کرد: با همکاری بهزیستی و کمیته امداد می‌توان خانواده‌ها را در حوزه‌هایی مانند شیرینی‌پزی توانمند کرد. در این مسیر باید مسئولان مشخصی برای مدیریت و نظارت بر فعالیت‌ها تعیین شوند تا علاوه بر کنترل قیمت و سود منطقی، نمایشگاه‌ها به‌صورت منظم و اثربخش برگزار شده و نیازهای واقعی مردم برآورده شود.»وی در پایان بر لزوم نظارت دقیق و مستمر بر بازار، به‌ویژه نانوایی‌ها تأکید کرد و گفت: «باید با حساسیت بیشتری نسبت به کیفیت، وزن و قیمت نان نظارت صورت گیرد تا حقی از شهروندان ضایع نشود.

بازگشت