Logo

صفحه اصلي > سیاسی > نهضت مدرسه‌سازی در فردیس؛ دو مدرسه جدید و زمین آموزشی در راه است

نهضت مدرسه‌سازی در فردیس؛ دو مدرسه جدید و زمین آموزشی در راه است


امروز, 09:52. نويسنده: monshi


فرماندار شهرستان فردیس فردیس در نشست شورای اداری شهرستان با تأکید بر لزوم توجه دستگاه‌های اجرایی به مطالبات روستاهای فاقد دهیاری، از رشد چشمگیر جمعیت فردیس و ضرورت توسعه زیرساخت‌های خدماتی، آموزشی و درمانی خبر داد و گفت: با وجود کمبود امکانات، بیش از هزار پروژه عمرانی در حال اجراست و تلاش دستگاه‌های امنیتی، انتظامی و اجرایی موجب شده شهرستان فردیس در سال‌های اخیر جزو موفق‌ترین شهرستان‌ها در ارائه خدمات و پیشگیری از آسیب‌ها باشد.
حسین شیزرپور، فرماندار شهرستان فردیس، با اشاره به موضوعات مختلف اجرایی، عمرانی، اجتماعی و خدماتی، گفت: در جلسه کمیته برنامه‌ریزی اعلام کردم با توجه به افزوده‌ای که در اختیار فرمانداری است، دستگاه‌ها در صورت داشتن مطالبه یا هزینه‌کرد مرتبط با روستاهای فاقد دهیاری باید موضوع را اعلام کنند اما این مطلب تاکنون مغفول مانده و درخواستی ارائه نشده است. از این رو از دستگاه‌های اجرایی شهرستان میخواهم به این موضوع اهمیت بیشتری بدهند.وی با بیان اینکه بر اساس سرشماری سال ۱۳۹۵ جمعیت شهرستان پردیس حدود ۴۵۰ هزار نفر بوده است، افزود: در حال حاضر این جمعیت بین ۸۵۰ هزار تا یک میلیون نفر برآورد می‌شود. با وجود فراز و نشیب‌هایی که در شهرستان فردیس و محدوده شهرستان فردیس رخ داده بسیاری از خدمات مغفول مانده است در حالی‌که مسئولان دستگاه‌های اجرایی با کمترین امکانات بیشترین خدمات را به شهروندان ارائه کرده‌اند. خوشبختانه در همه حوزه‌ها اقدامات خوبی صورت گرفته که مرهون زحمات مدیران حاضر و غایب در جلسه است.شیزرپور با یادآوری شرایط سخت چند سال گذشته خاطرنشان کرد: در ایام جنگ ۱۲ روزه و اتفاقات تلخی که در سه تا چهار سال اخیر در شهرستان فردیس رخ داد، به برکت تلاش دستگاه‌های امنیتی نظامی و انتظامی و همکاری تمامی دستگاه‌ه فردیس جزو بهترین شهرستان‌ها در پیشگیری و ارائه خدمات بوده است. بدین وسیله از تمامی اعضای شورای تامین استان و زحمات تمامی دستگاه‌ها تقدیر و تشکر می‌کنم.وی در ادامه با اشاره به دغدغه‌های استاندار محترم دکتر عبداللهی و اقدامات انجام‌شده در این زمینه گفت: مطالبه جدی دیگری که وجود دارد به حوزه واحدهای صنفی و اتاق اصناف بازمی‌گردد. بالغ بر ۲۸ هزار واحد صنفی در شهرستان فردیس فعالیت دارند که منابع مالی اتاق اصناف و اتحادیه‌های شهرستان کرج را تامین کرده‌اند اما این موضوع نیز مغفول مانده است.
فرماندار فردیس با تاکید بر ضرورت استقلال و استقرار واحدهای اداری و اجرایی، بیان کرد: بسیاری از دستگاه‌های اجرایی امروز دغدغه مبلغ پیش‌پرداخت و ودیعه مکان دارند جابجایی مداوم مکان‌های اداری و مغفول ماندن اقدامات موثر در جهت خدمات‌رسانی به شهروندان موجب تضییع بیت‌المال خواهد شد. انتظار می‌رود در این زمینه نیز همانند سایر موضوعات یاری شود.وی با اشاره به حوزه پروژه‌های عمرانی افزود: شهرستان فردیس امروز به یک کارگاه عمرانی تبدیل شده است. با همت و تلاش همه دستگاه‌ها بالغ بر هزار اقدام عمرانی در قالب پروژه در ابعاد مختلف اجرا شده است. در فرمانداری نیز از محل اعتبارات روستاهای فاقد دهیاری پروژه‌های متعددی با شهرداری فردیس و مشکین‌دشت به اجرا درآمده است. همچنین بیش از ۵۰ میلیارد ریال در زمینه تامین ماشین‌آلات و تجهیزات امدادی و خدماتی هزینه شده و بخشی دیگر از تجهیزات نیز در حال تکمیل است.
فرماندار فردیس با اشاره به تصمیمات کمیته برنامه‌ریزی شهرستان ادامه داد: احداث یک پد امدادی هلیکوپتر در بیمارستان سردار سلیمانی در دستور کار قرار دارد تا علاوه بر منافع شهرستان فردیس امکان ارائه خدمات متقابل در سطح استان البرز فراهم شود. همچنین در راستای توسعه زیرساخت‌های درمانی خرید پنج دستگاه آمبولانس و تجهیز ایستگاه‌های اورژانس پیش‌بینی شده که مراحل اجرایی آن در حال انجام است.
وی به موضوع نهضت مدرسه‌سازی پرداخت و گفت: خوشبختانه با تلاش استاندار محترم و همراهی اعضای شورای شهر، دو مدرسه جدید احداث و دو قطعه زمین ۱۶۵۰ متری برای تکمیل سرانه آموزشی اختصاص یافته است. با این حال به دلیل کوچک بودن مساحت جغرافیایی شهرستان با مشکل جدی در زمینه زمین آموزشی مواجه هستیم. انتظار داریم راهکارهای پیشنهادی در این زمینه ارائه شود.
فرماندار فردیس با اشاره به سرانه‌های درمانی شهرستان گفت: بیمارستان سردار شهید قاسم سلیمانی با وجود امکانات مناسب و تجهیزات لازم به دلیل کمبود پزشک متخصص اورژانس با چالش جدی مواجه است. پزشکان عمومی در حال ارائه خدمات هستند، اما همین موضوع موجب برخی نارضایتی‌ها شده است. لازم است این مسئله با همکاری وزارت بهداشت برطرف شود.شیزرپور با اشاره به اشرافیت و رصد اطلاعاتی دستگاه‌های امنیتی و انتظامی خاطرنشان کرد: بسیاری از موضوعاتی که احتمال وقوع آن در شهرستان‌های دیگر وجود داشت با ورود به‌موقع نیروهای امنیتی و انتظامی پیشگیری شد. عمده آسیب‌های فرهنگی در شهرستان فردیس ناشی از حضور افراد غیربومی است که با اقدامات به‌موقع دستگاه‌ها مدیریت می‌شود.فرماندار فردیس با یادآوری رشادت‌های مردم شهرستان در دوران دفاع مقدس بیان کرد: فردیس شهرستانی است مزین به نام حضرت زهرا(س) و مردمی متدین که بیشترین شهید را در جنگ ۱۲ روزه تقدیم کرده‌اند. بدین‌وسیله از زحمات همه دستگاه‌ها در حوزه‌های مختلف تقدیر و تشکر می‌کنم و امیدوارم با همت جمعی، خدماتی شایسته مردم ارائه شود.
بازگشت