Logo

صفحه اصلي > سیاسی > جلسه هم‌اندیشی رابطین پدافند غیرعامل دستگاه‌های اجرایی استان البرز برگزار شد

جلسه هم‌اندیشی رابطین پدافند غیرعامل دستگاه‌های اجرایی استان البرز برگزار شد


امروز, 10:34. نويسنده: monshi


جلسه هم‌اندیشی و هم‌افزایی رابطین پدافند غیرعامل دستگاه‌های اجرایی استان البر در سالن شهدای دولت استانداری البرز برگزار شد.
مدیرکل پدافند غیرعامل استان، با اشاره به شعار هفته پدافند غیرعامل تاب‌آوری زیرساختی، پایداری اجتماعی، بر اهمیت هوشیاری دستگاه‌های اجرایی استان در برابر تهدیدات احتمالی تاکید کرد.
وی افزود: هفته پدافند غیرعامل فرصتی برای بازنگری در برنامه‌های پیشگیرانه و تقویت هماهنگی میان دستگاه‌ها، به‌ویژه در حوزه خدمات‌رسانی است.
هاشمی همچنین به مصوبه شورای پدافند غیرعامل و شورای تأمین استان اشاره کرد و گفت: تمامی دستگاه‌ها، به ویژه دستگاه‌های خدماتی، امداد و نجات و اورژانس، موظف به اجرای رزمایش‌های میدانی پدافند غیرعامل هستند تا میزان آمادگی خود را در شرایط مختلف ارزیابی کنند. این مسئول در پایان، با بیان این که رابطین و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی نقش محوری در تحقق اهداف پدافند غیرعامل دارند، افزود: حضور فعال دستگاه‌ها در رزمایش‌ها نشان‌دهنده عزم جدی مدیریت استان برای ارتقای امنیت، خدمت‌رسانی پایدار و جلب اعتماد مردم است.
بازگشت