Logo

صفحه اصلي > سیاسی > توسعه متوازن و پاسخگویی به نیازهای عمومی مردم باید در اولویت برنامه‌های اجرایی قرار گیرد

توسعه متوازن و پاسخگویی به نیازهای عمومی مردم باید در اولویت برنامه‌های اجرایی قرار گیرد


28 اردیبهشت 1405. نويسنده: monshi


نشست مشترک دکتر شمیرانی وفرمانده سپاه با اعضای شورای اسلامی شهر نظرآباد با هدف بررسی مسائل شهری، تقویت هم‌افزایی میان دستگاه‌ها و پیگیری مطالبات مردمی برگزار شد.
در ابتدا دکتر شمیرانی از تلاش ها و زحمات اعضا شورای اسلامی شهر نظرآباد قدردانی کرد.در این نشست،فرماندار با تأکید بر ضرورت انسجام، همدلی و همکاری مؤثر میان مجموعه مدیریت شهری و نهادهای اجرایی اظهار داشت: خدمت‌رسانی شایسته به مردم، نیازمند تعامل، برنامه‌ریزی دقیق و استفاده از همه ظرفیت‌های موجود در شهرستان است.وی با اشاره به اهمیت رسیدگی به مطالبات و مشکلات شهری افزود: شوراهای اسلامی شهر به عنوان نمایندگان مردم، نقش مهمی در انتقال مسائل، نیازها و دغدغه‌های شهروندان به مسئولان دارند و لازم است با همفکری و هماهنگی بیشتر، روند حل مشکلات به صورت عادلانه در تمام نقاط شهر تسریع شود.
دکتر شمیرانی همچنین با تأکید بر لزوم توجه ویژه به پروژه‌های عمرانی، خدماتی و زیرساختی در سطح شهر، تصریح کرد: توسعه متوازن و پاسخگویی به نیازهای عمومی مردم باید در اولویت برنامه‌های اجرایی قرار گیرد و همه دستگاه‌ها در این مسیر مسئولیت‌پذیر باشند.وی در بخش دیگری از سخنان خود، امنیت، آرامش اجتماعی و تقویت سرمایه اجتماعی را از مهم‌ترین نیازهای امروز جامعه عنوان کرد و گفت: همکاری نزدیک تمام مجموعه های شهرستان می‌تواند زمینه‌ساز ارتقای امید، اعتماد عمومی و تسریع در اجرای برنامه‌های توسعه‌ای باشد.دکتر شمیرانی در ادامه بر ضرورت حفظ روحیه جهادی، مردمی بودن مسئولان و پیگیری میدانی مسائل تأکید کرد و گفت: هر جا با نگاه انقلابی، هم‌افزایی و عزم مشترک وارد عمل شده‌ایم، نتایج مثبت و اثرگذاری در حوزه خدمت به مردم حاصل شده است.در این نشست، موضوعاتی از جمله بررسی مسائل و مشکلات شهری، توسعه زیرساخت‌ها، ساماندهی خدمات عمومی، توجه به مطالبات مردمی، تقویت تعامل بین دستگاهی و حمایت از برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
بازگشت