Logo

صفحه اصلي > ورزشی > تیم«آقامعلم»چشم نوازتر بازی می کرد

تیم«آقامعلم»چشم نوازتر بازی می کرد


28 اردیبهشت 1394. نويسنده: monshi
تیم«آقامعلم»چشم نوازتر بازی می کرد


سیر حرکتی تیم سایپا در فصل چهاردهم دستخوش تغییر نشد و مانند سال گذشته در میانه جدول جا گرفت بسیاری بر این باورند که شاگردان آقا معلم بازی چشم نوازی را از خود به نمایش گذاشتند.
شاگردان مجید جلالی این فصل رقابت ها را با جمع امتیازات ۴۱ به پایان بردند و نسبت به زمان حضور انگین فیرات در جمع آوری امتیازات بهتر نشان دادند. آنها در فصل پیش ۳۵ امتیاز با مربی ترک تبار خود اندوختند و این فصل ۶ امتیاز بیشتر به دست آوردند و با جمع امتیازات ۴۱ به کار خود پایان دادند. از حیث تعداد بردها و تفاضل گل نیز شاگردان جلالی در این فصل بهتر عمل کردند. به نحوی که سایپا در فصل پیش ۷ برد به دست آورد و این فصل بردهایش دو رقمی بود و به عدد ۱۱ رسید. در تفاضل گل نیز منفی ۵ سال گذشته به مثبت ۲ امسال ارتقاء یافت هر چند شاگردان فیرات فصل پیش ۳ گل کمتر خوردند و البته ۸ گل هم نسبت به این فصل کمتر زدند. در خصوص تعداد شکست های سایپا هم آمار به سمت کادر فنی و تیم سال قبل سنگینی می کند، نارنجی پوشان فصل قبل متحمل ۹ شکست شدند در حالی در این فصل تعداد باخت هایشان دو رقمی بود و به عدد ۱۱ رسید. سایپا البرز در حالی لیگ چهاردهم را به پایان برد که امسال نیز به مانند فصل گذشته در میانه جدول جای گرفت و تنها با یک پله صعود نسبت به لیگ سیزدهم با رتبه هفتمی فصل جاری را به پایان برد.
هجومی بازی کردن سایپا در این فصل موجب باخت کمتری شد
در مجموع و در مقایسه عملکرد فنی تیم سایپا در فصل سیزدهم و چهاردهم سیر حرکتی این تیم خیلی دستخوش تغییر نشد و آنها به مانند سال گذشته در میانه جدول جای گرفتند هر چند به زعم خیلی ها شاگردان مجید جلالی در این فصل فوتبال چشم نوازتری ارائه کردند و جذاب تر از فصول گذشته نشان دادند. در همین ارتباط محمد ربیعی از کارشناسان فوتبال و مربی نام آشنای البرزی می گوید: فیرات و جلالی در نوع نگاهشان به فوتبال تفاوت های زیادی داشتند و همین تفاوت نگاه نوع استراتژی و عملکردشان را متمایز کرده است. وی ادامه می دهد: فیرات علاقمند به فوتبال فیزیکی و مبتنی بر آمادگی جسمانی بود و بر همین اساس هم ترکیب تیم و تاکتیکش را می چید در حالی که مجید جلالی فوتبال فیزیکی و کار تاکتیکی را می پسندید و نوع فوتبالی که شاگردانش ارائه می کردند جذاب تر و چشم نواز تر بود. از حیث فنی همین رویکرد را در نوع بازی این دو تیم می بینیم جایی که سایپا در این فصل هجومی تر به میدان رفت. و همین هجومی بودن برد های بیشتری برای این تیم رقم زد و از دیگر سو بازی فیزیکی سایپا در فصل قبل موجب رقم خوردن باخت های کمتر برای نارنجی پوشان شد.
جلالی به استفاده از بازیکنان جوان اعتقاد دارد
این مربی بیان می کند: جلالی و فیرات در چرخه استفاده از بازیکنان نیز متفاوت عمل می کردند به نحوی که فیرات در طول فصل با ۱۴ بازیکن به میدان آمد در حالی که مجید جلالی در فصلی که سپری شد نگاه وسیع تری داشت و با توجه به تفکرات متنوع تری که داشت از حدود ۲۰ بازیکن که بخشی از آنها جوانان بودند بهره می گرفت. ربیعی با بیان اینکه خود را در جایگاهی نمی داند که ارزیابی فنی از عملکرد این دو مربی داشته باشد و بگوید کدام بهتر کار کرده اند، اضافه می کند: هر باشگاه ابزارهایی در اختیار مربی قرار می دهد و از او رسیدن به یک هدف را مطالبه می کند و به نظر من باشگاه سایپا در این سالها قرار گرفتن در میانه های جدول را هدف گذاری کرده و آن را از مربیانش خواسته و به نظرم هر دو مربی امسال و سال قبل در تحقق آن موفق نشان داده اند.
این مربی البرزی در پایان با اشاره به دعوت شده های تیم ملی امید و بزرگسالان در این فصل از سایپا این اتفاق را حاصل جدیت و پشتکار مجید جلالی در استفاده از جوانان می داند و می گوید: جلالی به استفاده از جوانان اعتقاد دارد و پای مخاطرات آن هم ایستاده و همین رویکرد موجب شد در این فصل جوانان خوبی از سایپا به فوتبال ایران معرفی شوند. بازیکنان جوانانی چون اخباری، ترابی و محمدزاده مورد توجه کادر فنی تیم ملی قرار گیرند.




بازگشت