Logo

صفحه اصلي > ورزشی > افتتاح خانه جوان فردیس تا هفته تربیت بدنی

افتتاح خانه جوان فردیس تا هفته تربیت بدنی


دیروز, 13:25. نويسنده: monshi


حمیدرضا رضایی در مراسم معارفه سرپرست جدید اداره ورزش و جوانان فردیس، با اشاره به شرایط ویژه این شهرستان، از افتتاح خانه جوان فردیس تا هفته تربیت بدنی خبر داد.

آیین تودیع و معارفه سرپرست اداره ورزش و جوانان شهرستان فردیس با حضور سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان البرز، فرماندار شهرستان فردیس، جمعی از مسئولان و دبیران هیات‌های ورزشی این شهرستان در محل سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.در این مراسم حمیدرضا رضایی، سرپرست اداره کل ورزش و جوانان البرز بر اهمیت جایگاه این شهرستان در نقشه ورزشی کشور تاکید کرد.وی گفت: شهرستان فردیس به دلیل ترکیب جمعیتی و موقعیت خاص جغرافیایی، برای ورزش استان البرز و حتی کشور اهمیت ویژه‌ای دارد. جمعیت فردیس بالغ بر ۸۰۰ هزار نفر است؛ این عدد معادل جمعیت چهار استان کشور است. با این حال، فردیس فاقد امکانات و ساختار اداری متناسب با جمعیت خود بوده و اداره ورزش آن تنها با ۴ یا ۵ نیروی انسانی در یک ساختمان استیجاری اداره می‌شود.وی افزود: در آن چهار استان، ادارات کل ورزش و جوانان با بیش از ۱۰۰ نیرو و بودجه‌های میلیاردی مشغول فعالیت هستند، اما در فردیس همین وظایف با حداقل امکانات و نیرو انجام می‌شود. این موضوع نشان می‌دهد که فردیس نیازمند توجهی جدی و سرمایه‌گذاری گسترده در حوزه ورزش است.
سرپرست اداره کل ورزش و جوانان البرز با اشاره به دیدارهای اخیر خود با وزیر ورزش و جوانان و معاونان وی گفت: در شش ماه گذشته دوبار میزبان وزیر ورزش در البرز بودیم و همواره در این جلسات، فردیس به عنوان نمونه‌ای ویژه مطرح شد. رضایی ادامه داد: در مجامع سالیانه هیات‌های ورزشی استان، بارها مشکلات فردیس را به رؤسای فدراسیون‌ها منتقل کردیم تا جایگاه خاص این شهرستان مورد توجه قرار گیرد.وی با انتقاد از تعویق در بهره‌برداری از خانه جوان فردیس خاطرنشان کرد: این پروژه باید در هفته دولت افتتاح می‌شد اما به دلیل برخی کوتاهی‌ها سه ماه فرصت‌سوزی شد. این ضعف را متوجه خود و مدیران شهرستان می‌دانم. انتظار ما از مدیریت جدید ورزش فردیس این است که چنین تعلل‌هایی تکرار نشود.
رضایی از اختصاص ۱۱ میلیارد تومان برای تجهیز خانه جوان فردیس خبر داد و گفت: این مجموعه در دو طبقه طراحی شده است. علاوه بر استقرار اداره ورزش و جوانان شهرستان در این مکان، سالن تئاتر، سالن همایش و فضاهای ویژه فعالیت سازمان‌های مردم‌نهاد در آن پیش‌بینی شده است. نصب تجهیزات از ۲۲ شهریور آغاز می‌شود و تلاش خواهیم کرد این پروژه تا هفته تربیت بدنی (۲۰ مهرماه) افتتاح شود. با تحقق این امر، ورزش فردیس پس از سال‌ها صاحب خانه دائمی خود خواهد شد.سرپرست اداره کل ورزش و جوانان البرز از فرماندار شهرستان فردیس  خواست تا دستور برگزاری نشست شورای عالی ورزش و ستاد ساماندهی امور جوانان در شهرستان را صادر کند. رضایی افزود: چنین جلساتی می‌تواند فرصتی برای طرح دغدغه‌ها و هم‌افزایی دستگاه‌های مختلف باشد تا مسیر توسعه ورزش فردیس هموارتر شود.وی در بخش دیگری از سخنان خود به تغییرات مدیریتی اشاره کرد و گفت: جابجایی مدیران امری طبیعی است. اگر این چرخش‌ها نبود، بسیاری از ما امروز در این جایگاه قرار نداشتیم. اکنون با حضور آقای افشاری در راس اداره ورزش و جوانان فردیس، امیدواریم فصل جدیدی در ورزش این شهرستان رقم بخورد.

بازگشت