Logo

صفحه اصلي > ورزشی > برپایی اردوی ملی‌پوشان ترامپولین برای بازی های آسیایی در البرز

برپایی اردوی ملی‌پوشان ترامپولین برای بازی های آسیایی در البرز


31 خرداد 1405. نويسنده: monshi


هیات ژیمناستیک استان البرز این روزها میزبان جنب‌وجوش و تلاش ورزشکارانی است که برای درخشش در بازی های آسیایی ناگویا آماده می‌شوند؛ تیم ملی بانوان ترامپولین کشور در فضایی پرنشاط و رقابتی، تمرینات فشرده خود را در کرج دنبال می‌کند تا ترکیب نهایی اعزامی به این بازی های مهم مشخص شود.
خانه ژیمناستیک ملاصدرای استان البرز از ۲۲ خردادماه جاری و تنها ۲ ماه پس از راه‌اندازی نخستین ترامپولین استاندارد در این استان، میزبانی اردوها و مسابقات ترامپولین کشور را در ۲ بخش بانوان و آقایان بر عهده گرفته است؛ رویدادی مهم که نشان‌دهنده ظرفیت‌های رو به رشد البرز در میزبانی برنامه‌های ملی و آماده‌سازی ورزشکاران برای حضور در عرصه‌های بین‌المللی است.
در بخش بانوان، چهار ملی‌پوش رده سنی ۱۷ سال کشور شامل «یلدا حسن‌شکوتی»،« شقایق چراغی»، «بهاره مصلایی» و «فاطمه توسلی» از ۲۲ خردادماه جاری زیر نظر کادر فنی تیم ملی تمرینات فشرده خود را در سالن ژیمناستیک البرز آغاز کرده‌اند؛ این اردو در ادامه با اضافه شدن سه ورزشکار دیگر از استان‌های قزوین، هرمزگان و قزوین تکمیل می‌شود تا در روزهای اول و دوم تیرماه، هفت ورزشکار حاضر شانس خود را برای حضور در بازی های آسیایی ناگویا محک بزنند.
بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده، از میان این هفت ورزشکار ملی‌پوش و مستعد، ۲ نفر به عنوان نفرات برتر انتخاب شده و جواز حضور در بازی های آسیایی ناگویا را کسب خواهند کرد.
ورزشکاران ایران در سال‌های اخیر در رشته ترامپولین روند رو به رشدی را تجربه کرده‌اند؛ چندی پیش در مسابقات ترامپولین آسیا به میزبانی هنگ‌کنگ، «یلدا حسن‌شکوتی» و «شقایق چراغی » در بخش ۲ نفره موفق شدند نخستین مدال نقره بانوان ژیمناست را در این رشته برای کشورمان به دست آوردند و در بخش ترامپولین ۲ نفره آقایان نیز «آریا اخوان» و «عماد بالانژاد» با کسب مدال برنز، افتخار دیگری برای ورزش کشور رقم زدند.
آمادگی بالای بانوان برای رقابت‌های انتخابی
سرمربی تیم ملی ترامپولین در حاشیه تمرینات ملی‌پوشان اظهار کرد: بانوان عضو تیم ملی از آمادگی مطلوبی برای حضور در رقابت‌های انتخابی برخوردار هستند و با انگیزه بالا تمرینات خود را دنبال می‌کنند.«سهمیه چراغی» افزود: اردوی تمرینی تیم ملی ترامپولین بانوان از ۲۲ خردادماه در سالن ژیمناستیک البرز آغاز شده و این برنامه تا ۳۱ خردادماه ادامه خواهد داشت.وی با قدردانی از میزبانی مناسب استان البرز در برگزاری اردوها و مسابقات ترامپولین کشور، از مدیریت خانم مرجان همتی‌نژاد رییس هیات ژیمناستیک البرز و همچنین حمایت خانم وجیهه نقوی نایب رییس فدراسیون ژیمناستیک تقدیر کرد و گفت: در روزهای اول و دوم تیرماه، ۲ ورزشکار برتر بانوان برای اعزام به رقابت‌های آسیایی ناگویا انتخاب خواهند شد.
البرز؛ میزبان اردوها و مسابقات ۲۴ روزه ترامپولین
رییس هیات ژیمناستیک استان البرز نیز با اشاره به اهمیت این میزبانی گفت: تنها ۲ ماه پس از بهره‌مندی استان از نخستین ترامپولین استاندارد، بلافاصله میزبانی یک رویداد مهم ورزشی در سطح ملی به البرز سپرده شد که نشان‌دهنده ظرفیت‌های قابل توجه این استان در رشته ژیمناستیک است.«مرجان همتی‌نژاد» با بیان اینکه اردوی تمرینی و مسابقات بخش بانوان از ۲۲ خردادماه آغاز شده و تا دوم تیرماه ادامه دارد، افزود: در ادامه نیز اردوی تمرینی و رقابت‌های بخش آقایان با حضور ۱۲ ورزشکار از سراسر کشور از پنجم تا شانزدهم تیرماه در سالن ژیمناستیک البرز برگزار خواهد شد.
وی اظهار کرد: تمام امکانات و تمهیدات لازم برای برگزاری مطلوب این رویداد مهم ورزشی در استان فراهم شده و دست‌اندرکاران هیات ژیمناستیک البرز به صورت شبانه‌روزی در حال تلاش برای میزبانی شایسته اردوها و مسابقات کشوری هستند.همتی‌نژاد یادآور شد: استان البرز در سال‌های گذشته به دلیل نداشتن ترامپولین استاندارد نتوانسته بود به شکل کامل ظرفیت‌های خود در این رشته را به نمایش بگذارد اما اکنون با تلاش و اهتمام هیات ژیمناستیک، زیرساخت‌های لازم برای رشد و درخشش بیشتر ژیمناستیک در این استان فراهم شده است.
وی افزود: در زمان حاضر بیش از ۱۰ هزار ورزشکار در شاخه‌های مختلف ژیمناستیک در استان البرز فعالیت دارند و این رشته ورزشی در مسیر افتخارآفرینی و توسعه قرار گرفته است.
بازگشت