صفحه اصلي > اقتصادی > نظارت بر استحصال بیش از پنج میلیون تن گوشت قرمز در استان البرز انجام شد
نظارت بر استحصال بیش از پنج میلیون تن گوشت قرمز در استان البرز انجام شد23 آذر 1394. نويسنده: monshi |
مدیرکل دامپزشکی استان البرز از نظارت بهداشتی بر استحصال پنج میلیون و 814 هزار و 666 کیلوگرم گوشت قرمز از ابتدای سال جاری تاکنون خبرداد. دکتر علی اصغر شریفی افزود: این میزان گوشت استحصال شده از ذبح 157 هزار و 467 راس دام سبک و سنگین در دو کشتارگاه استان به دست آمده است. وی اظهار داشت: مسئولین فنی بهداشتی، بازرسان و ناظرین دولتی در تمام کشتارگاه های دام و طیور مستقر بوده و امر نظارت را بطور مستمر انجام می دهند. وی به کشتار طیور در پنج کشتارگاه مرغ گوشتی نیز اشاره کرد و گفت: در این مدت بر کشتار 17 میلیون و 115 هزار و 538 قطعه مرغ گوشتی نظارت بهداشتی و شرعی شده است. شریفی بیان داشت: از کشتار این تعداد مرغ گوشتی 47 میلیون و 370 هزار و 778 کیلوگرم گوشت سفید استحصال شده که به مصرف داخل استانی و بعضی از استان های همجوار می رسد. وی گفت: همچنین در این مدت 197 مورد بازدید از کشتارگاه های دام و طیور استان و 580 مورد بازدید نیز از شرکت های بسته بندی و کارگاه های فراوری توسط بازرسین دامپزشکی انجام شده است. بازگشت |