23 آذر 1394
شماره خبر: 154568

نظارت بر استحصال بیش از پنج میلیون تن گوشت قرمز در استان البرز انجام شد

سپیدار‌آنلاین: گروه اقتصادی

نظارت بر استحصال بیش از پنج میلیون تن گوشت قرمز در استان البرز انجام شد


مدیرکل دامپزشکی استان البرز از نظارت بهداشتی بر استحصال پنج میلیون و 814 هزار و 666 کیلوگرم گوشت قرمز از ابتدای سال جاری تاکنون خبرداد.
دکتر علی اصغر شریفی افزود: این میزان گوشت استحصال شده از ذبح 157 هزار و 467 راس دام سبک و سنگین در دو کشتارگاه استان به دست آمده است. وی اظهار داشت: مسئولین فنی بهداشتی، بازرسان و ناظرین دولتی در تمام کشتارگاه های دام و طیور مستقر بوده و امر نظارت را بطور مستمر انجام می دهند. وی به کشتار طیور در پنج کشتارگاه مرغ گوشتی نیز اشاره کرد و گفت: در این مدت بر کشتار 17 میلیون و 115 هزار و 538 قطعه مرغ گوشتی نظارت بهداشتی و شرعی شده است. شریفی بیان داشت: از کشتار این تعداد مرغ گوشتی 47 میلیون و 370 هزار و 778 کیلوگرم گوشت سفید استحصال شده که به مصرف داخل استانی و بعضی از استان های همجوار می رسد. وی گفت: همچنین در این مدت 197 مورد بازدید از کشتارگاه های دام و طیور استان و 580 مورد بازدید نیز از شرکت های بسته بندی و کارگاه های فراوری توسط بازرسین دامپزشکی انجام شده است.

منبع ایرنا

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود