Logo

صفحه اصلي > اقتصادی > کیفیت انگور بومی ایران اصلاح شد

کیفیت انگور بومی ایران اصلاح شد


5 بهمن 1394. نويسنده: monshi
کیفیت انگور بومی ایران اصلاح شد


کیفیت انگور بومی ایران در پی انجام یک طرح تحقیقاتی در پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران مستقر در کرج اصلاح شد.
این طرح پژوهشی کشاورزی که در قالب پایان نامه مهندس امید گودرزی، دانشجوی کارشناسی ارشاد این پردیس و با راهنمایی دکتر علی عبادی انجام شده است، انگورهای بومی ایران را مورد مطالعه قرار داده و با مقایسه ژنوتیپ های برتر اصلاح شده، به اصلاح نژادی انگور بومی ایران دست زده است. در این تحقیق، 29 ژنوتیپ برتر حاصل از برنامه اصلاحی انگور بومی ایران از نظر کیفیت و عملکرد محصول، مورد بررسی و اصلاح نژاد قرار گرفتند که نتایج به دست آمده، نشان می دهد انگورهای اصلاح شده، نسبت به نسل قبل از خود از کیفیت و کمیت بالاتری برخوردار است. این طرح در ضمن یک برنامه اصلاحی بزرگ انجام شده که از سال 1375 و در قالب 6 پروژه در ایستگاه تحقیقات باغی دانشگاه تهران آغاز شده و در حال انجام است.
بازگشت