5 بهمن 1394
شماره خبر: 157317

کیفیت انگور بومی ایران اصلاح شد

سپیدار‌آنلاین: گروه اقتصادی

کیفیت انگور بومی ایران اصلاح شد


کیفیت انگور بومی ایران در پی انجام یک طرح تحقیقاتی در پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران مستقر در کرج اصلاح شد.
این طرح پژوهشی کشاورزی که در قالب پایان نامه مهندس امید گودرزی، دانشجوی کارشناسی ارشاد این پردیس و با راهنمایی دکتر علی عبادی انجام شده است، انگورهای بومی ایران را مورد مطالعه قرار داده و با مقایسه ژنوتیپ های برتر اصلاح شده، به اصلاح نژادی انگور بومی ایران دست زده است. در این تحقیق، 29 ژنوتیپ برتر حاصل از برنامه اصلاحی انگور بومی ایران از نظر کیفیت و عملکرد محصول، مورد بررسی و اصلاح نژاد قرار گرفتند که نتایج به دست آمده، نشان می دهد انگورهای اصلاح شده، نسبت به نسل قبل از خود از کیفیت و کمیت بالاتری برخوردار است. این طرح در ضمن یک برنامه اصلاحی بزرگ انجام شده که از سال 1375 و در قالب 6 پروژه در ایستگاه تحقیقات باغی دانشگاه تهران آغاز شده و در حال انجام است.

منبع ایرنا

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود