صفحه اصلي > اقتصادی > نظارت بهداشتی بر کشتار 530 هزارو 422 قطعه مرغ زنده در کشتارگاه های صنعتی طیور ساوجبلاغ
نظارت بهداشتی بر کشتار 530 هزارو 422 قطعه مرغ زنده در کشتارگاه های صنعتی طیور ساوجبلاغ16 خرداد 1397. نويسنده: monshi |
دکتر حسین زاده رئیس اداره دامپزشکی شهرستان ساوجبلاغ گفت: طی اردیبهشت ماه سال جاری نظارت بهداشتی بر کشتار 530 هزارو 422 قطعه مرغ زنده در دو کشتارگاه صنعتی طیور این شهرستان صورت پذیرفت. از مجموع 530 هزار و 422 قطعه مرغ کشتارشده تحت نظارت این شبکه در حدود 1333 تن گوشت بهداشتی استحصال شد. طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر کشتارگاه های طیور که از اذرماه سال گذشته آغاز شده همچنان به قوت باقی است .حسین زاده همچنین با اشاره به انجام نمونه برداری های تصادفی و ادواری از کشتارگاه های تحت نظارت دامپزشکی افزود: کارشناسان این اداره به صورت مستمر و منظم بر تمامی مراحل تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی نظارت بهداشتی داشته و در صورت مشاهده هرگونه مخاطره در هر یک از مراحل ، نسبت به حذف فرآورده غیر بهداشتی و خارج کردن آن از چرخه مصرف اقدام می نماین..وی همچنین اظهار داشت: با استقرار دامپزشکان مسئول فنی در کشتارگاه های شهرستان، دام و طیور زنده ی آماده ی کشتار قبل از ذبح تحت بررسی و معاینات بالینی قرار گرفته و در همین مرحله در صورت مشاهده حیوان بیمار از کشتار آن جلوگیری به عمل می آید که در واقع فیلتر اولیه نظارت بهداشتی دامپزشکی در مرحله تولید است. بازگشت |