16 خرداد 1397
شماره خبر: 196412

نظارت بهداشتی بر کشتار 530 هزارو 422 قطعه مرغ زنده در کشتارگاه های صنعتی طیور ساوجبلاغ

سپیدار‌آنلاین: گروه اقتصادی

نظارت بهداشتی بر کشتار 530 هزارو 422 قطعه مرغ زنده در کشتارگاه های صنعتی طیور ساوجبلاغ




دکتر حسین زاده رئیس اداره دامپزشکی شهرستان ساوجبلاغ گفت: طی اردیبهشت ماه سال جاری نظارت بهداشتی بر کشتار 530 هزارو 422 قطعه مرغ زنده در دو کشتارگاه صنعتی طیور این شهرستان صورت پذیرفت.
از مجموع 530 هزار و 422 قطعه مرغ کشتارشده تحت نظارت این شبکه در حدود 1333 تن گوشت بهداشتی استحصال شد. طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر کشتارگاه های طیور که از اذرماه سال گذشته آغاز شده همچنان به قوت باقی است .حسین زاده همچنین با اشاره به انجام نمونه برداری های تصادفی و ادواری از کشتارگاه های تحت نظارت دامپزشکی افزود: کارشناسان این اداره به صورت مستمر و منظم بر تمامی مراحل تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی نظارت بهداشتی داشته و در صورت مشاهده هرگونه مخاطره در هر یک از مراحل ، نسبت به حذف فرآورده غیر بهداشتی و خارج کردن آن از چرخه مصرف اقدام می نماین..وی همچنین اظهار داشت: با استقرار دامپزشکان مسئول فنی در کشتارگاه های شهرستان، دام و طیور زنده ی آماده ی کشتار قبل از ذبح تحت بررسی و معاینات بالینی قرار گرفته و در همین مرحله در صورت مشاهده حیوان بیمار از کشتار آن جلوگیری به عمل می آید که در واقع فیلتر اولیه نظارت بهداشتی دامپزشکی در مرحله تولید است.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود