صفحه اصلي > --- > ارتقای کیفیت نان در البرز نیازمند بهسازی واحدهای نانوایی است
ارتقای کیفیت نان در البرز نیازمند بهسازی واحدهای نانوایی است12 شهریور 1390. نويسنده: Admin |
رئیس تعزیرات گندم و آرد و نان استان البرز گفت: ارتقای کیفیت نان در البرز نیازمند بهسازی واحدهای نانوایی است و تحقق این امر از مشکلات می کاهد. پرویز زرگر افزود: بهسازی واحدهای نانوایی در استان البرز دنبال می شود و دستگاه های ذیربط در این خصوص همکاری می کنند که این امر، ضرورت فراوانی دارد. وی ادامه داد: اعتباری برای بهسازی این واحدها تخصیص یافته که لازم است از این اعتبار به بهترین نحو در راستای کاهش مشکلات و ارتقای کیفی تولید نان استفاده شود. این مسئول اضافه کرد: در این خصوص وامهایی ارائه می شود و صاحبان نانوایی ها و متصدیان این واحدها می توانند برای گرفتن این وامها اقدام کنند. رئیس تعزیرات گندم و آرد و نان استان البرز افزود: لازم است موانع موجود بر سر راه ارتقای کیفیت نان در استان البرز به بهترین نحو برطرف شود تا کیفیت نان هر روز ارتقا یابد و شاهد کمترین میزان ضایعات نان باشیم. این مسئول یادآور شد: تحقق این امر، مستلزم همکاری دستگاه های ذیربط است و امیدواریم در این زمینه، شاهد تداوم همکاری ها و تعاملها باشیم. زرگر اضافه کرد: نان از مهمترین محصولات تولیدی است و یک کالاهای پرمصرف محسوب می شود ضمن اینکه ارتقای کیفیت نان بسیاری از مشکلات را حل خواهد کرد. منبع : خبرگزاري مهر بازگشت |