17 خرداد 1404
شماره خبر: 325768

شناسایی منبع الودگی هوای شهرستان چهارباغ

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی




دود ناشی از سوزاندن کاه وکلش کشاورزی منشا الودگی چتدین ساعت شهرستان چهارباغ بوده است
محمد محمودی رییس اداره محیط زیست شهرستان چهارباغ گفت: با توجه به گزارش واصله مبنی بر الودگی هوای شهرستان چهارباغ در نیمه شب روزسه شنبه بلافاصله مدیریت محیط زیست و اداره جهاد شخصا همراه کا شناسان ضمن بازدید میدانی از محل عامل الودگی هوا راشناسایی کردند .
محمودی گفت :علت الودگی هوا سوزاندن کاه وکلش مز عه کشاورزی پس از ب داشت جو واقع در بخش رامجین زعفر انیه بوده است با تحقیقات بعمل آمده واظهار بی اطلاعی مدیر مجموعه علت سوزاندن کاه وکلش توسط عومل ناشناس انجام شده است لذابا تنظیم صورتجلسه توسط عوامل کلانتری تحقیقات وشناسایی متخلفین وپیگیری قضایی در دستور کار می باشد وی افزود بدلیل وزش باد شدید وگسترش آتش در سطح مزرعه این آلودگی به مدت چند ساعت ادامه داشته است .وی اظهار کرد:با توجه به قوانین ومقررات واطلاع رسانی در خصوص عدم سوزاندن بقایای کشاورزی متاسفانه بعضا هنوز سوزاندن بقایای کشاورزی کاه وکلش در شهرستان چهارباغ توسط کشاورزان هستیم.محمودی افزود: به استناد ماده ۹ قانون حفاطت وبهسازی محیط زیست هرگونه آلودگی محیط زیست ممنوع بوده و براساس ماده ۲۹ قانون هوای پاک سوزاندن بقایای گیاهان اراصی زراعی پس از برداشت محصول، ممنوع است.وی تصریح کرد: با توجه به گشت مشترک کارشناسان محیط زیست وجهاد کشاورزان متخلفین شناسایی متخلفین در دستور کار می باشد ونسبت به معرفی انها به مراجع قضایی اقدام خواهد شد.محمودی اظهار کرد: متخلفین برحسب موارد به جزای نقدی درجه شش موضوع ماده ۱۹ قانون مجازات اسلامی محکوم می شوند.وی اضافه کرد: با توجه به وضعیت کیفیت هوای شهرستان سوزاندن کاه وکلش باعث تشدید الودگی هوا می شود واز کشاورزان خواست از سوزاندن بقایای کشاورزی پس از برداشت جدا خودداری کنند

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود