توسعه مصرف آرد کامل از سیاستهای راهبردی استاندارد میباشد
سپیدارآنلاین: گروه اجتماعی
مسعود جوادی مدیرکل استاندارد استان البرز گفت: توسعه مصرف آرد کامل بهعنوان جایگزینی مغذی برای آرد سفید پالایش شده از اولویتها و سیاستهای راهبردی سازمان ملی استاندارد ایران، شورایعالی سلامت کشور و وزارت بهداشت بهشمار میرود.
دوره آموزشی «شناخت جامع گندم و فرآیند تولید آرد» توسط اداره کل استاندارد البرز در دانشگاه آزاد اسلامی کرج و با استقبال گسترده شرکت کنندگان تشکیل شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل استاندارد استان البرز، مسعود جوادی مدیرکل استاندارد استان البرز صبح امروز در حاشیه مراسم مذکور گفت: در راستای سیاستهای کلان کشور برای ارتقای سلامت عمومی، بهبود امنیت غذایی و افزایش بهرهوری در زنجیره تأمین مواد غذایی، توسعه مصرف آرد کامل بهعنوان جایگزینی مغذیتر برای آرد سفید پالایششده از اولویتها و سیاستهای راهبردی سازمان ملی استاندارد ایران، شورایعالی سلامت کشور و وزارت بهداشت بهشمار میرود. این دوره آموزشی بهصورت همزمان به صورت حضوری و برخط با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در سالن شهید چمران دانشگاه مدیریت برگزار شد،مدیرکل استاندارد استان البرز تصریح کرد: آرد کامل به دلیل برخورداری از فیبر، ویتامینها، آنتیاکسیدانها و ریزمغذیهای ضروری، نقش مهمی در پیشگیری از بیماریهای مزمن و ارتقای شاخصهای تغذیهای جامعه ایفا میکند و با توجه به اینکه نان غذای اصلی بخش بزرگی از جامعه ایرانی است و سهم قابلتوجهی در تأمین انرژی و مواد مغذی روزانه دارد، ارتقای کیفیت تغذیهای نانهای تولیدی، بهویژه نان کامل، از اهمیت ویژهای برخوردار است.
جوادی گفت در همین راستا، ادارهکل استاندارد البرز برگزاری دورههای آموزشی تخصصی در حوزه گندم، آرد، خمیر و نان را با هدف ارتقای سطح دانش مدیران کنترل کیفیت، کارشناسان استاندارد و دانشجویان در دستور کار قرار داده است.دکتر جوادی در انتها تصریح کرد:شرکتکنندگان در دوره مذکور با مباحثی همچون انواع گندم، آرد، سبوس، بیماریهای گندم، افت مفید و غیرمفید، ویژگیهای آرد کامل و استانداردهای مرتبط آشنا شده و در این دوره، پلیتهای آموزشی شامل نمونههای مختلف غلات، گندم، فراورده در مراحل مختلف آسیابانی، آرد سبوس و بیماریهای گندم برای مخاطبان صنعت و دانشگاه به نمایش گذاشته شد.