11 بهمن 1404
شماره خبر: 338997

جوانی؛ فرصت طلایی برای ساختن آینده و کسب فضائل ماندگار است

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی



حجت‌الاسلام والمسلمین سید علی‌اکبر افتخاری، امام‌جمعه بخش چندار، در خطبه نماز جمعه این هفته با تبریک اعیاد شعبانیه، میلاد حضرت علی‌اکبر(ع) و روز جوان، به‌ویژه به جوانان حاضر و فعالان ستاد نماز جمعه، دوران جوانی را فرصتی مغتنم و سرنوشت‌ساز دانست و اظهار کرد: اگر انسان در دوران جوانی توانمندی‌ها و شایستگی‌هایی را کسب کند، این سرمایه برای او ماندگار خواهد بود.
وی افزود: جوانان باید از این مقطع حساس زندگی نهایت بهره را ببرند و در عرصه‌های مختلف، به‌ویژه کسب فضائل معنوی تلاش کنند، چرا که دستیابی به این توانمندی‌ها در بزرگسالی بسیار دشوارتر بوده و تغییر رفتار نیز سخت‌تر می‌شود.
دهه فجر؛ زمان بازخوانی دستاوردهای انقلاب اسلامی در مقیاس جهانی است
حجت الاسلام والمسلمین سید علی اکبر افتخاری با تبریک قرار گرفتن در آستانه دهه مبارک فجر، این ایام را فرصتی برای تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی دانست و تصریح کرد: مقایسه پیشرفت‌های امروز کشور با دوران پهلوی باید در سطح جهانی صورت گیرد تا جایگاه واقعی ایران مشخص شود.
وی خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران امروز در حوزه‌هایی فراوان همچون علم، بهداشت، هوافضا، انرژی و توان دفاعی به رتبه‌های تک‌رقمی و برتر جهان دست یافته و لازم است در کنار مشکلات، این پیشرفت‌ها نیز دیده و قدر دانسته شود.
در صورت هرگونه خطای دشمن، پاسخ ایران قاطع و درهم‌شکننده خواهد بود
حجت‌الاسلام والمسلمین افتخاری با اشاره به تناقض رفتاری آمریکا؛ تهدید و مذاکره به عنوان ابزاری برای جنگ روانی اظهار داشت؛رئیس‌جمهور آمریکا از یک سو ایران را تهدید می‌کند و از سوی دیگر دعوت به مذاکره دارد؛ این رویکرد بیش از هر چیز یک جنگ روانی است امام‌جمعه چندار تأکید کرد: آمریکا به دنبال جلب حمایت و پشتوانه جهانی و نمایش چهره‌ای صلح‌طلب است، در حالی که در عمل اهل مذاکره واقعی نیست و تجربه نشان داده مذاکره با آمریکا نتیجه‌ای برای ایران نخواهد داشت ایشان با اشاره به تحرکات نظامی آمریکا در خلیج فارس و مانورهای نیروهای سپاه پاسداران گفت:اقدام‌های مقتدرانه و هوشمندانه نیروهای غیور سپاه، ترس و نگرانی را در دل دشمنان ایجاد کرده است. وی اقدام‌سیاسی اتحادیه اروپا درخصوص سپاه پاسداران را محکوم ، نمود و ادامه داد؛ ملت ایران همواره پشتیبان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خواهد بود. ایشان رزمایش مشترک ایران، روسیه و چین در تنگه هرمز را رزمایشی پیشگیرانه و بازدارنده توصیف کرد و گفت: تنگه هرمز شریان حیاتی انرژی جهان است و هرگونه ناامنی درمنطقه، امنیت انرژی دنیا را با چالش جدی مواجه می‌کند. وی تأکید کرد: این رزمایش پیام روشنی برای دشمنان دارد که در صورت هرگونه خطا و اشتباه محاسباتی، پاسخ ایران قاطع، محکم و درهم‌شکننده خواهد بود و علاوه بر احتمال بسته شدن تنگه هرمز، رژیم صهیونیستی و پایگاه‌های آمریکا در منطقه نیز هدف مشروع جمهوری اسلامی خواهند بود.
ظهور و تشکیل حکومت قرآن و اسلام با حمایت مردم و تحمل سختی‌ها محقق می‌شود
حجت‌الاسلام والمسلمین سید علی‌اکبر افتخاری در خطبه اول نماز جمعه این هفته با تبریک اعیاد شعبانیه، با استناد به روایتی از پیامبر اکرم(ص) اظهار داشت: «افضل الاعمال امتی انتظار الفرج من الله عزوجل» ، فرج در لغت به معنای گشایش در امور است و در روایات، به استقرار حکومت اهل‌بیت(ع)، حاکمیت قرآن و تحقق نظام اسلامی در جامعه بشری تعبیر شده است.
امام‌جمعه چندار با بیان اینکه تحقق فرج و ظهور، وابسته به عملکرد مردم است، تصریح کرد: از روایات می‌توان دریافت که این گشایش بزرگ به رفتار و میزان حمایت انسان‌ها از امام معصوم(ع) بستگی دارد. اینکه تا چه اندازه آماده پشتیبانی از اهل‌بیت(ع) هستیم و برای آنان سختی‌ها را تحمل می‌کنیم، در تعجیل یا تأخیر ظهور اثرگذار است.
حجت الاسلام والمسلمین افتخاری تأکید کرد: خداوند متعال یاری‌کننده امام زمان(عج) است و وعده داده حکومت زمین به بندگان صالح سپرده خواهد شد، اما تحقق این وعده الهی بدون آزمون‌ها، سختی‌ها و مجاهدت‌ها میسر نخواهد بود.وی نقش مردم را در شکل‌گیری حکومت اسلامی بسیار تعیین‌کننده دانست و گفت: حتی امام معصوم(ع) نیز بدون همراهی و حمایت مردم نمی‌تواند حکومت الهی را پیش ببرد.امام‌جمعه بخش چندار در ادامه خاطرنشان کرد: رسیدن به ظهور و حاکمیت قرآن و اسلام، مسیر آسانی نیست و اگر جامعه اسلامی خواهان تحقق این وعده الهی است، باید سختی‌ها و مشکلات آن را نیز بپذیرد.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود