8 اردیبهشت 1405
شماره خبر: 342320

قدردانی مدیرکل بنیاد شهید البرز از رویکرد جهادی صدا و سیما

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی



مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز به همراه نماینده ولی‌فقیه و جمعی از کارکنان این نهاد با حضور در صدا و سیمای مرکز البرز با مدیرکل، معاونین و مدیران این مجموعه دیدار و گفت‌وگو کردند.
در این دیدار، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز ضمن قدردانی از اهتمام ویژه رسانه استانی در پوشش گسترده برنامه‌های حوزه ایثار و شهادت، به‌ویژه انعکاس مطلوب برنامه‌های مرتبط با جنگ رمضان، از زحمات مجاهدانه کارکنان صداوسیما تجلیل کرد.
پیروزی‌های رزمندگان، وعده الهی در حال تحقق
امیرحسین دانش کهن مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز در این نشست با اشاره به تحولات اخیر منطقه و شهادت جمعی از هم‌وطنان و دانشمندان، ابراز امیدواری کرد: خون پاک این شهدا زمینه‌ساز تسریع در نابودی رژیم صهیونیستی و محو استکبار جهانی از منطقه خواهد بود.وی این مقطع از تاریخ را «پیچ تاریخی» و سرنوشت‌ساز خواند و تأکید کرد: ما در لحظاتی زندگی می‌کنیم که در تاریخ ثبت خواهد شد. وعده رهبر شهید ما مبنی بر خروج آمریکا از منطقه، به دست توانمند نیروهای مسلح در حال تحقق است و باید این پیروزی‌های بزرگ را به رزمندگان اسلام تبریک گفت.
دانش کهن با اشاره به اقتدار نیروهای مسلح در برابر ابرقدرت‌های جهان، یادآور شد: دشمنان ما کشورهایی کوچک نیستند، اما نیروهای مسلح مقتدر ما با برنامه‌ریزی دقیق و ضربات قاطع، آن‌ها را به عقب‌نشینی و پذیرش شروط جمهوری اسلامی واداشتند.
وضعیت پوشش برنامه‌های شهدا نسبت به سنوات گذشته تفاوت چشمگیری یافته است
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز در بخش دیگری از سخنان خود، عملکرد رسانه ملی در استان البرز را ستود و تصریح کرد: وضعیت پوشش برنامه‌های شهدا نسبت به سنوات گذشته تفاوت چشمگیری یافته است. خوشبختانه با مدیریت و روحیه جهادی حاکم بر صدا و سیمای البرز، شاهد رویکردی بسیار فعال و پیشرو هستیم؛ به‌گونه‌ای که امروز همکاران رسانه‌ای خود برای ثبت و ضبط رشادت‌ها و تجلیل از شهدا پیش‌قدم هستند.وی افزود: بازخوردهای دریافتی از خانواده‌های معظم شهدا نشان می‌دهد که برنامه‌های شبکه البرز به‌خوبی در میان مردم جایگاه خود را پیدا کرده و این برای ما بسیار ارزشمند است.
دوربین شما، سکوی پرتاب حقیقت است
وی خطاب به کارکنان صداوسیما گفت: کار شما برای شهدا، کمتر از شهادت نیست. فکر نکنید که اجر شما از رزمنده‌ای که در میدان نبرد است، کمتر است. دوربین شما در این مسیر به مثابه یک «لانچر» است؛ هر تصویری که شما از صبوری همسران، ایستادگی پدران و مادران شهدا مخابره می‌کنید، حقیقتی را به تاریخ منتقل می‌کند که اثرات تربیتی و معنوی آن تا سال‌ها باقی خواهد ماند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز خاطرنشان کرد: وقتی خانواده شهید، تشییع فرزند یا گزارش‌های مربوط به عزیزان خود را در سیمای استانی می‌بیند، التیامی بر آلام آنان است و این لحظات ثبت شده، ماندگاری خون شهدا را تضمین می‌کند.مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز در ادامه، ارزش والای فعالیت‌های رسانه‌ای در حوزه ایثار و شهادت را مورد تأکید قرار داد و ابراز داشت: اثرات این اقدامات ارزشمند، در بلندمدت نمایان خواهد شد.دانش کهن با اشاره به نمونه‌ای از کارهای هنری که از دل مصاحبه‌ها و فعالیت‌های رسانه‌ای برخاسته است، گفت: گاهی یک مصاحبه ساده با یک خانواده شهید، می‌تواند منشأ خلق آثار هنری بزرگ‌تر شود که این امر بسیار ارزشمند است. مطمئن باشید اجر و پاداش این تلاش‌های شما، نزد شهدا محفوظ است و خیر و برکت آن را هم در این دنیا و هم در سرای باقی خواهید دید.
تشکر از تلاش‌های شبانه‌روزی کارکنان صدا و سیما
مدیرکل بنیاد شهید البرز از زحمات و تلاش‌های شبانه‌روزی کارکنان صدا و سیمای مرکز البرز، قدردانی کرد و افزود: موفقیت در تولید محتوای باکیفیت، حاصل تلاش‌های مستمر، شاید کم‌خوابی‌ها و پشتکار فراوان است.شما نیز مانند ما در تلاش هستید و این کوشش‌های شما جاودانه خواهد ماند.
عاشورا و پیام عاشورایی زینب (س)، الگوی ایثار و مقاومت
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز در پایان، با بیان اینکه «مبنای انقلاب و دفاع مقدس ما عاشورا است»، مقاومت و تلاش‌های رسانه‌ای در حوزه ایثار و شهادت را «زینب‌گونه» توصیف کرد و گفت: اثر کار شما در آینده مشخص خواهد شد. کار شما در ثبت و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، همانند حرکت حضرت زینب (س) در تبیین واقعه عاشورا، ماندگار و الهام‌بخش نسل‌های آینده خواهد بود.در پایان این نشست از مدیرکل و مجموعه فعال صدا و سیمای مرکز البرز به پاس جهاد تبیین و روایت هنرمندانه فرهنگ ایثار و شهادت تجلیل شد.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود