دیدار مسئولان دانشگاه علوم پزشکی البرز با خانواده معظم شهدای حماسه رمضان
سپیدارآنلاین: گروه اجتماعی
به مناسبت گرامیداشت سالروز حماسه آزادسازی خرمشهر و در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، جمعی از مسئولان دانشگاه با حضور در منزل والدین شهیدهی مظلومه «سعیده بخشی» و دیدار با فرزند برومند ایشان، یاد و خاطره شهدای والامقام جنگ رمضان را گرامی داشتند.
در این دیدار معنوی که به همت مدیریت امور شاهد و ایثارگر دانشگاه برگزار شد، دکتر نظری معاون فرهنگی و دانشجویی، نماینده دفتر نهاد مقام معظم رهبری و رئیس کانون بسیج جامعه پزشکی حضور یافته و ضمن ادای احترام به پیشگاه خانواده معزز شهدا، با تنها بازمانده این بیت شریف، آقای «عماد هاشمخانی» فرزند شهیدان بخشی و هاشمخانی، گفتگو کردند.
حجتالاسلام والمسلمین منصور دهقان در این دیدار، خانوادههای معظم شهدا را ستونهای استوار انقلاب اسلامی برشمرد و بر جایگاه رفیع ایثارگرانی که در نبردهای حماسی از جمله جنگ رمضان جانفشانی کردند، تأکید نمود. دکتر نظری، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه نیز با بیان اینکه جامعه دانشگاهی وامدار خون پاک شهداست، اظهار داشت: «سیره عملی این ستارگان درخشان، بهترین الگو و چراغ راه برای نسل جوان و فرهیخته کشور است.» مسئولان دانشگاه در بخش دیگری از این دیدار، ضمن عیادت از آقای عماد هاشمخانی، از نزدیک در جریان روند درمانی ایشان قرار گرفته و دستورات لازم را برای پیگیری امور پزشکی وی صادر کردند. در پایان، با آرزوی سلامتی و شفای عاجل برای این یادگار گرانقدر شهدا، با اهدای لوح سپاس و هدایایی به رسم یادبود، از صبر و استقامت خانواده معزز هاشمخانی و بخشی تجلیل به عمل آمد.