کیفیت گوشتی که دربسته بندی به فروش میرسد، مشخص نیست
سپیدارآنلاین: گروه اقتصادی
عضو هیات مدیره اتحادیه قصابان کرج گفت: روزانه هزار و 200 دام سبک و سنگین درکرج به کشتارگاه برده میشود.
حسین ابویی اظهار کرد: روزانه 100 تا 120 گاو و حدود 600 گوسفند در کرج به کشتارگاه برده میشود. وی خاطرنشان کرد: بیشتر دامهایی که درکرج ذبح میشوند داخل استان پرورش مییابند و بخشی از آنها نیز ازبویین زهرا یا قزوین وارد البرز میشوند. ابویی ادامه داد: دامها پس از وزن شدن به کشتارگاه ها برده میشوند و پس از ذبح به سردخانه منتقل میشوند. وی یادآورشد: درتمامی کشتارگاهها ناظرشرعی و دامپزشکانی هستند که بر ذبح بهداشتی و شرعی دامها نظارت کافی دارند. این مسئول در خصوص تفاوت بین گوشت بسته بندی وگوشتی که در قصابیها عرضه میشود، توضیح داد: کیفیت گوشتی كه در بستهبندی به فروش میرسد مشخص نیست و اغلب این گوشتها دیرپز هستند. وی تصریح کرد: مشتری در فروشگاههای عرضه گوشت (قصابی) گوشت را از نزدیك میبیند و در صورت تشخیص تازگی آن را میخرد اما گوشت بسته بندی چنین امكانی را به مشتری نمیدهد. ابویی افزود: ر این اساس توصیه میشود مردم تا جایی که امکان مالی دارند گوشت مصرفی خود را قصابیها تهیه کنند. عضو هیات مدیره اتحادیه قصابان کرج درخصوص وضعیت قیمت گذاری گوشت گفت: قیمت گوشت با توجه به نوع و تازگی آن بهصورت روزانه تعیین میشود. وی درادامه به بیحکمت نبودن ارزانی برخی گوشتهای عرضه شده اشاره کرد و افزود: نرخ گوشت تازه در اکثر گوشت فروشیها تفاوت چندانی ندارد و اگر مردم به مرکزی مراجعه کردند که گوشت را به قیمت بسیار پایینتر از بازار عرضه می کند باید به کیفیت محصول شک کنند.
وی در پایان گفت: این گوشتهای ارزان قیمت غالبا گوشت گاو ماده بوده که بیکیفیت، دیرپز و سفت هستند.
منبع ایسنا