17 تیر 1396
شماره خبر: 180676

حدود 5 درصد محصولات کشاورزی البرز به ضایعات تبدیل می شود

سپیدار‌آنلاین: گروه اقتصادی

حدود 5 درصد محصولات کشاورزی البرز به ضایعات تبدیل می شود


معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی البرز با بیان اینکه میزان تولید سالانه محصولات کشاورزی و باغی استان حدود 2میلیون تن است،گفت: بین 1 تا 5 درصد این محصولات به ضایعات تبدیل می شود.
محمد تاج الدینی درآیین جشن برداشت میوه که در منطقه سهیلیه ساوجبلاغ برگزار شد,افزود: توانمندترین تولیدکنندگان بخش کشاورزی و محصولات باغی و دامی در ساوجبلاغ فعالیت می کنند. وی اظهار داشت: از حدود 2 میلیون تن تولیدات سالانه بخش کشاورزی در استان , حدود 1ونیم میلیون تن آن به تولیدات گیاهی اختصاص دارد. تاج الدینی بیان داشت: برای کاهش ضایعات بخش کشاورزی به خصوص در مرحله برداشت و پس از برداشت بایستی به موضوعاتی همچون فیزیولوژی پس از برداشت که برای هرمنطقه ویژگی خاص خود را دارد, انتخاب رقم, روش کاشت و استفاده مناسب از حداکثر بهره وری از اب, نور و روشنایی را مدنظر قرار دهند. وی ادامه داد: مبارزه با آفات و بیماری ها, توجه به مسایل جوی و مدیریت آب , مدیریت باغبانی برای کاهش خسارات سرمازدگی از دیگر مسایلی است که به کاهش ضایعات کمک می کند. وی گفت: همچنین در زمان میوه چینی استفاده از تعداد مناسب کارگران و زمان برداشت و همچنین قیمت مناسب بازار از جمله عوامل کاهش ضایعات پس از برداشت است. اضافه کرد: سرمادهی با استفاده از وسایل حمل و نقل و استانداردهای ان یکی از ضروریات برای کاهش ضایعات است. وی اضافه کرد که به همین منظور مقرر شده از محل اعتبارات مکانیزاسیون کانتینرهای سرماده برای باغات بزرگ تامین شود تا به کمترین ضایعات برسیم.

منبع ایرنا

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود