6 تیر 1397
شماره خبر: 197676

بازدید از مجتمع های خدمات رفاهی، رستوران ها و سفره خانه های بین راهی در ساوجبلاغ

سپیدار‌آنلاین: گروه اقتصادی

 بازدید  از مجتمع های خدمات رفاهی، رستوران ها و سفره خانه های بین راهی در ساوجبلاغ




بمنظور انجام اقدامات پیشگیرانه و تضمین سلامت مسافران در ایام تابستان و با تشکیل اکیپهای نظارتی مشترک، بازدید مشترکی از مجتمع های خدمات رفاهی، رستوران ها، سفره خانه های بین راهی در حوزه ساوجبلاغ توسط بازرس اداره دامپزشکی مهندس محمودزاده و بازرسان اداره بهداشت شهرستان ساوجبلاغ ، انجام شد.
در این بازدید مشترک مهندس محمودزاده نماینده دامپزشکی شهرستان ضمن اشاره به ضرورت کنترل و نظارت بهداشتی مواد غذایی با منشأ دامی و تاثیر آن بر بهداشت عمومی و سلامت مصرف کنندگان گفت: اگر حمایت های دستگاه از اقدامات نظارتی دامپزشکی نباشد توفیقی در برخورد با تخلفات بهداشت و سلامت مواد غذایی نخواهیم داشت.در حاشیه این بازدید دکتر حسین زاده رئیس اداره دامپزشکی ساوجبلاغ نیز گفت : تلاش ما تأمین امنیت غذایی و به دنبال آن تأمین سلامت عمومی جامعه است و در این راستا از هیچ تخلفی در حوزه سلامت و بهداشت عمومی جامعه چشم پوشی نخواهیم کرد.این مقام مسئول در دامپزشکی شهرستان با بیان اینکه به صورت مداوم و ماهانه 20 اکیپ دامپزشکی در قالب 17 پرسنل اداری درشهرستان فعال و بازدیدهای مستمری از مراکز تولید، توزیع و استحصال فرآورده های خام دامی انجام می شود،افزود: گزارش های مردمی در خصوص موارد مشکوک عرضه فرآورده های خام دامی در اسرع وقت رسیدگی و تک تک شهروندان به عنوان ناظران و همیاران دامپزشکی می توانند گزارشهای خود را به اداره دامپزشکی اعلام نمایند و به شعار دامپزشکی ساوجبلاغ که ((هر شهروند یک بازرس بهداشتی )) جامه عمل بپوشانند.گفتنی است در این بازدید مقدار 35کیلوگرم مواد غذایی فاسد شامل گوشت مرغ، گوشت قرمز و چرخ کرده ضبط و امحاء شد.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود