از سرگیری فعالیت برند معروف اسنک پف کرده زیر نظر سازمان غذا و دارو
سپیدارآنلاین: گروه اقتصادی
چندی پیش سخنگوی سازمان غذا و دارو خبر داد که دو برند معروف اسنک پف کرده در تولید محصولات خود از ذرت دامی استفاده کردهاند.
پس از محرز شدن این موضوع، بخشی از خط تولید کارخانهای که در البرز اقدام به این کار کرده بود تعطیل شد تا تصمیمات بعدی در مورد آن اتخاذ شود.حال ستاد تسهیل و رفع تولید البرز با توجه به بیکار شدن هزار و 250 کارگر در این کارخانه تصمیم گرفته با نظارت سازمانهای استاندارد و غذا و دارو و صنعت، معدن و تجارت ضمن راه اندازی مجدد بخش تعطیل شده این کارخانه، زمینه اشتغال کارگران بیکار شده را فراهم کند.
استانداری البرز اعلام کرده است که در قالب ستاد تسهیل و رفع موانع تولید به مشکلات یک واحد بزرگ تولیدی مستقر در البرز رسیدگی و تدابیر لازم برای بازگشت هزار و 250 نفر پرسنل این واحد اتخاذ شد.استانداری البرز عنوان کرده با توجه به موانعی که وجود داشت، با تعطیلی بخشی از این کارخانه هزار و 250 کارگر بیکار شده بودند، از این رو مشروط به اخذ تاییدیههای سازمان های غذا و دارو و استاندارد، تولید این واحد احیا شد.استاندار البرز در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید از مدیران این واحد تولیدی خواست هرچه سریعتر با نظارت سازمانهای استاندارد و غذا و دارو و صنعت، معدن و تجارت ضمن راه اندازی مجدد بخش تعطیل شده این کارخانه، زمینه اشتغال کارگران بیکار شده فراهم شود.عزیزاله شهبازی نظارت بر روند تولید واحدهای تولیدی و حل موانع آنها، پیش از تعطیلی و بیکاری پرسنل آن را مورد تاکید قرار داد.
منبع ایسنا