9 اسفند 1402
شماره خبر: 301544

جایگاه های عرضه سوخت مایع البرز به طرح کهاب مجهز شود

سپیدار‌آنلاین: گروه اقتصادی



سرپرست دفتر فنی، امور عمرانی و حمل و نقل و ترافیک استانداری البرز بر تجهیز جایگاه های عرضه سوخت مایع منطقه البرز به طرح کهاب تاکید کرد.
سید امیر فتاحیان با بیان این مطلب در کارگروه کاهش آلودگی هوای استان که با حضور اعضای جلسه در سالن شهدای دولت استانداری برگزار شد، اظهار داشت: در حال حاضر ۸۶ جایگاه عرضه سوخت در سطح استان البرز فعال است که از این تعداد فقط ۱۳ جایگاه به طرح «کاهش، هدایت، انتقال و بازیافت بخار بنزین»۹۹ (کهاب) مجهز هستند.
شهرداری کرج طرح مطالعاتی جایگاه های شارژ موتور سیکلت های برقی را ارائه دهد
فتاحیان با تاکید بر اینکه مدیریت و کاهش آلودگی هوا نیازمند اتخاذ تدابیر مناسب و بهره مندی از فناوری های نوین است، خاطر نشان کرد: تزریق وسایل نقلیه و خودروهای برقی به ناوگان حمل و‌نقل عمومی برای ایجاد یک زیست‌بوم پایدار در موضوع حمل و نقل شهری از جمله راهکارهایی است که امروزه مورد توجه دولت قرار گرفته است بطوریکه در کلانشهر کرج نیز شاهد خرید اتوبوس های برقی برای تحقق قانون هوای پاک بوده ایم.وی افزود: در راستای تکمیل زنجیره استفاده از سوخت پاک و هیربدی شایسته است شهرداری کرج طرح مطالعاتی جایگاه های شارژ موتور سیکلت های برقی را ارائه دهد تا شهروندان بتوانند از این ظرفیت بهره لازم را ببرند.بخش دیگری از سخنان سرپرست دفتر فنی، امور عمرانی و حمل و نقل و ترافیک استانداری البرز به الزام کارخانه سیمان آبیک به ارائه طرحی به منظور استفاده از سوخت پاک با همکاری شرکت های دانش بنیان بازگشت. وی در این رابطه یادآور شد: کارخانه سیمان آبیک به عنوان بزرگترین کارخانه تولید سیمان خاورمیانه ملزم به رعایت تکالیف قانونی در خصوص هوای پاک است که باید با استفاده از ظرفیت علمی شرکت های دانش بنیان از سوخت های پاک جایگزین استفاده کند.در این راستا مدیرعامل این کارخانه مکلف به ارائه طرح خود در جلسه آتی این کارگروه شد.استقرار صنایع ریخته گری در شهرک های صنعتی البرز از دیگر موضوعات مهم مطرح شده در این کارگروه بود که فتاحیان بر ضرورت آن تاکید کرد.وی در این رابطه گفت: بر اساس آمار شرکت پخش فرآورده های نفتی استان البرز، میزان مصرف سوخت نفت کوره تا پیش از این ۱۵۷ میلیون لیتر بوده که طی سالهای اخیر به ۹ میلیون لیتر کاهش یافته است. وی افزود: به صفر رسیدن این آمار نیازمند استقرار صنایع ریخته گری در شهرک های صنعتی با هدف دسترسی به سوخت گاز است که باید در دستور کار مسئولان استان قرار گیرد.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود