رشد ۱۵ درصدی تولید در صنایع غذایی استان البرز
سپیدارآنلاین: گروه اقتصادی
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان البرز از رشد ۱۵ درصدی تولید در صنایع غذایی استان و حذف یکی از مهمترین محدودیتهای ارزی برای واحدهای صنعتی خبر داد.
دکتر محمد انصاری در حاشیه بازدید معاون محترم صنایع عمومی وزیر صمت، دکتر شیخ، به همراه دکتر هما الوندی مدیرکل صنایع غذا و دارو و خانم مهندس اروجلو معاون ایشان، از هفت واحد صنعتی در حوزههای غذایی، پلیمری و لوازم خانگی استان البرز، گفت: ارزیابیهای صورتگرفته نشان از رشد ۱۰ تا ۱۵ درصدی تولید در صنایع غذایی استان در بخش کنسروجات، کانفکشنری، کاکائو و قهوه دارد.وی افزود: بر اساس اعلام مدیرکل محترم صنایع غذا و دارو ، حذف محدودیت بهینهسازی مصارف ارزی برای بخش قابل توجهی از کدهای تعرفه موجب تسهیل فرآیند ثبت سفارشات و واردات مواد اولیه صنایع غذایی خواهد شد.مدیرکل صمت البرز با اشاره به طرح دغدغههای فعالان صنعتی در حوزه تأمین ارز و نقدینگی گفت: «در این بازدید مقرر شد بررسیهای کارشناسی لازم با دستور معاون محترم وزیر و همراهی مدیرکل صنایع غذا و دارو انجام شود تا بخشی از مشکلات این واحدها برطرف گردد.»
انصاری از توافق برای بهرهمندی واحدهای تولیدی از سپردههای ریالی صندوق توسعه ملی بهمنظور تأمین نقدینگی و سرمایه در گردش خبر داد و افزود: این اقدام میتواند گام مؤثری در رونق تولید و استمرار فعالیت صنایع غذایی استان باشد.وی در ادامه خاطرنشان کرد: در حوزه لوازم خانگی، صنایع پلیمری، آرایشی و شوینده نیز واحدهای منتخب مورد بازدید قرار گرفتند که همگی از روند افزایشی تولید و بهبود شاخصهای عملکردی خبر دادند.مدیرکل صمت البرز اظهار داشت: «روحیه تولیدکنندگان استان با وجود چالشهای ارزی و مالی ستودنی است و نگاه امیدوارانه آنان به آینده، نویدبخش استمرار رونق تولید در البرز است.»انصاری در پایان از حمایتها و همراهی معاون محترم صنایع عمومی وزیر صمت و مدیرکل صنایع غذا و دارو در پیگیری مطالبات واحدهای صنعتی استان قدردانی کرد.