6 اسفند 1404
شماره خبر: 340409

آغاز به کار نمایشگاه بهاره در کانون شهید سبحانی کرج+ تصاویر

سپیدار‌آنلاین: گروه اقتصادی



محمد دادخواه، رئیس اتاق اصناف مرکز استان البرز و مشاور استاندار در امور اصناف، از آغاز به کار نمایشگاه بهاره در کانون شهید سبحانی کرج خبر داد.
این نمایشگاه با هدف تنظیم بازار و تامین مایحتاج مورد نیاز شهروندان البرزی در آستانه سال نو و همزمان با ماه مبارک رمضان راه‌اندازی شده است .
این نمایشگاه از یکم اسفند ماه فعالیت خود را با ۹۱ غرفه آغاز کرده است. دادخواه در همین راستا گفت: در این نمایشگاه اقلامی همچون پوشاک، کیف و کفش، لوازم آرایشی و بهداشتی و همچنین کالاهای اساسی تنظیم بازار از جمله برنج، روغن، شکر، گوشت و مرغ توزیع می‌شود." .رئیس اتاق اصناف مرکز استان البرز با اشاره به موقعیت مکانی این نمایشگاه که در حدفاصل سه راه گوهر دشت تا میدان سپاه واقع شده، افزود: محیطی امن و مناسب برای حضور خانواده‌ها فراهم شده تا بتوانند نیازهای شب عید و ماه مبارک رمضان خود را از این محل تامین کنند." .دادخواه با تاکید بر نظارت دقیق بر فرآیند فروش در این نمایشگاه تصریح کرد: "با استقرار بازرسی‌های مستمر و همکاری سایر ارگان‌های متولی، قیمت‌های ارائه شده در این نمایشگاه پایین‌تر از نرخ بازار آزاد است. از همشهریان عزیز دعوت می‌کنم با حضور در این نمایشگاه از تخفیف‌ها و قیمت‌های مناسب بهره‌مند شوند." .نمایشگاه بهاره کانون شهید سبحانی کرج همه روزه پذیرای شهروندان است. این اقدام در راستای تنظیم بازار، تامین عادلانه کالا و صیانت از حقوق مصرف‌کنندگان صورت گرفته است .












ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود