27 اردیبهشت 1405
شماره خبر: 343577

واحدهای تولیدی پیشرو مانند شرکت گیاه، سرمایه‌های ملی هستند

سپیدار‌آنلاین: گروه اقتصادی



در راستای سیاست‌های حمایت از تولید داخلی، رفع موانع تولید و بررسی مستمر مشکلات واحدهای تولیدی بخش کشاورزی، مهندس قدر، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کرج به همراه جمعی از کارشناسان فنی این مدیریت، از شرکت دانش‌بنیان گیاه که در زمینه تولید سموم و کودهای بیولوژیک فعالیت می‌کند، بازدید به عمل آوردند.
در این بازدید که با هدف بررسی میدانی مسائل و چالش‌های پیش روی واحدهای تولیدی صورت گرفت، مدیرعامل و مسئولان فنی شرکت گیاه به تشریح فرآیند تولید محصولات بیولوژیک، ظرفیت‌های تولیدی و همچنین مهم‌ترین موانع پیش روی مجموعه از جمله مشکلات تأمین مواد اولیه، کمبود نقدینگی، موانع صادراتی و برخی چالش های مرتبط با دریافت مجوزهای بهداشتی پرداختند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کرج ضمن تقدیر از فعالیت‌های ارزشمند این شرکت در جهت کاهش مصرف سموم شیمیایی و تولید محصولات سالم و سازگار با محیط زیست، بر عزم راسخ این مدیریت برای پیگیری جدی مشکلات مطرح شده و هماهنگی با دستگاه‌های ذیربط تأکید کرد. وی افزود: «واحدهای تولیدی پیشرو مانند شرکت گیاه، سرمایه‌های ملی هستند و رفع موانع تولید آن‌ها، اولویت اصلی ماست.»

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود