31 مرداد 1405
شماره خبر: 348940

ظرفیت‌های صادراتی با کمک رایزنان اقتصادی توسعه می‌یابد

سپیدار‌آنلاین: گروه اقتصادی



رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان البرز بر استفاده از ظرفیت رایزنان اقتصادی سفارتخانه‌ها برای توسعه صادرات محصولات کشاورزی و تأمین نهاده‌ها و کالاهای مورد نیاز کشور تأکید کرد و گفت: رایزنان اقتصادی می‌توانند حلقه ارتباطی مناسبی برای معرفی ظرفیت‌های کشاورزی استان البرز و توسعه مراودات و تجارت کشاورزی با کشورهای مختلف باشند.
عبدالرضا بازدار با اشاره به ظرفیت رایزنان اقتصادی سفارتخانه‌های ایران در کشورهای مختلف اظهار کرد: این رایزنان بهترین ظرفیت برای توسعه مراودات در حوزه تولیدات کشاورزی و تأمین نیازهای امنیت غذایی کشور هستند و می‌توان از این ظرفیت برای تقویت روابط دوطرفه در حوزه صادرات و واردات استفاده کرد.وی افزود: در حوزه کشاورزی، امکان صادرات بخشی از تولیدات داخلی وجود دارد. در مقابل هم برای تأمین برخی کالاها و نهاده‌ها به واردات نیاز داریم و کشورهای مختلف می‌توانند در این زمینه به ما کمک کنند.بازدار ادامه داد: به‌ ویژه در حوزه نهاده‌های دامی و برخی مواد غذایی، لازم است ظرفیت‌های کشورهای مختلف و نیازهای متقابل به ‌درستی شناسایی شود تا بتوان از توانمندی‌های موجود برای توسعه تجارت کشاورزی بهره گرفت.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان البرز گفت: یکی از موضوعات مهم در این زمینه، شناخت ظرفیت‌های دو طرف است، باید مشخص شود استان البرز چه محصولاتی برای عرضه و صادرات دارد و کشورهای هدف چه نیازهایی دارند. از سوی دیگر، نیازهای کشور نیز باید به طرف مقابل معرفی شود تا ظرفیت‌های موجود در کشورهای مختلف برای تأمین این نیازها شناسایی و فعال شود.
وی با اشاره به جایگاه البرز در حوزه علم و فناوری کشاورزی اظهار کرد: بخش قابل ‌توجهی از ظرفیت علمی، تحقیقاتی و پژوهشی کشاورزی کشور در استان البرز قرار دارد و حضور رایزنان اقتصادی در استان فرصت مناسبی برای آشنایی آنان با این ظرفیت‌هاست.بازدار مطرح کرد: این افراد با ظرفیت‌های بخش‌های مختلف علمی، تحقیقاتی و تولیدی استان آشنا می‌شوند و می‌توانند در ادامه، زمینه توسعه مراودات در حوزه واردات و صادرات بخش کشاورزی را فراهم کنند.وی با بیان اینکه البرز از استان‌های دارای ظرفیت بالا در تولید علم و دانش کشاورزی است، گفت: در بسیاری از محصولات، از جمله محصولات گلخانه‌ای، استان البرز ظرفیت صادراتی دارد و می‌توان با استفاده از ارتباطات ایجاد شده با رایزنان اقتصادی، ظرفیت کشورهای مختلف را شناسایی و ظرفیت‌های موجود در استان را نیز به آنان معرفی کرد.رئیس سازمان جهاد کشاورزی البرز خاطرنشان کرد: هدف این است که در صورت فراهم بودن شرایط، ارتباطات استان البرز با کشورهای مبدأ و مقصد در حوزه کشاورزی توسعه پیدا کند و از این ظرفیت برای تقویت صادرات محصولات کشاورزی و تأمین نیازهای بخش کشاورزی استفاده شود.بازدار همچنین با اشاره به ضرورت شکل‌گیری ارتباطی دوطرفه میان ظرفیت‌های تولیدی و نیازهای بازارهای خارجی گفت: باید مشخص شود ما چه محصولاتی می‌توانیم تولید و عرضه کنیم و طرف مقابل چه محصولاتی می‌تواند در اختیار ما قرار دهد. در واقع این یک ارتباط دوطرفه است که می‌تواند به تقویت اقتصاد کشاورزی کشور کمک کند.

منبع ایسنا

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود