24 آذر 1392
شماره خبر: 111771

پیشنهاد طرح تدوین استاندارد میوه کیوی به کمیسیون کدکس غذایی ارایه شد

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی

پیشنهاد طرح تدوین استاندارد میوه کیوی به کمیسیون کدکس غذایی ارایه شد


سرپرست دفتر مطالعات تطبیقی و مشارکت در تدوین استاندارد های بین المللی گفت: پیشنهاد طرح تدوین استاندارد میوه کیوی با محوریت جمهوری اسلامی ایران به کمیسیون بین المللی کدکس غذایی ارایه شده است.
سودابه یحیی زاده افزود: این پیشنهاد توسط کمیته فنی میوه ها وسبزی های تازه در کمیسیون کدکس غذایی طرح شده است. وی ادامه داد: این طرح در هجدهمین نشست کمیته مذکور که در فوریه 2014 در کشور تایلند برگزار می شود ، مورد بررسی قرار خواهد گرفت. وی اظهار کرد: در این طرح پیشنهادی ، اهداف ، معیارها، میزان تولید ،حجم تجارت میوه کیوی در سطح ملی و بین المللی، ظرفیت بازار در مناطق جغرافیایی و حداکثر مدت زمان تدوین،مطرح شده است. یحیی زاده، تاکید کرد:نمایندگان

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود