1 تیر 1393
شماره خبر: 124467

تشریح 6 ضرورت نظارت‌های بهداشتی در ماه رمضان

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی

تشریح 6 ضرورت نظارت‌های بهداشتی در ماه رمضان


غلامی گفت: مواد اولیه، شرایط بهداشتی، تجهیزات مورد استفاده و عرضه‌ آنها از جمله ضروریاتی است که در دستورالعمل تشدید نظارت‌‌ها ابلاغ شده است.
غلامی رئیس اداره‌ بهداشت محیط وزارت بهداشت گفت: در دستورالعمل ابلاغ شده برای تشدید نظارت‌ها در ماه رمضان می‌توان به چندین مورد از جمله اینکه مواد اولیه باید سالم تهیه شوند و بحث شرایط محل که حداقل شرایط بهداشتی برای پخت را داشته باشند، اشاره کرد. وی افزود: تجهیزاتی که مورد استفاده قرار می‌گیرند، باید سالم باشند و عرضه‌ ظروف یکبار مصرف باید متناسب باشند. وی ادامه داد: برای شیرینی‌جات از جعبه‌های استاندارد و دارای مجوز سازمان غذا و دارو باید مدنظر قرار گرفته شود. غلامی خاطرنشان کرد: همچنین بحث بهداشت فردی و کارت بهداشت از ضروریاتی است که در این دستورالعمل آورده شده است.

منبع باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود