طرح نظارت بهداشتی بر مساجد و تکایای البرز به اجرا درآمد
سپیدارآنلاین: گروه اجتماعی
سپیدار آنلاین: معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان البرز از اجرای طرح نظارت بهداشتی بر مساجد و تکایای این استان خبرداد.
دکتر فخر السادات امامی افزود: دراجرای این طرح مکانهای پخت و پز نذورات و افراد توزیع کننده آنها تحت کنترل بهداشتی قرار گرفته اند. وی ادامه داد: براین اساس با توزیع بروشورهای بهداشتی نکات لازم دراین زمینه نیز به منظور حفظ سلامت عموم به متولیان مساجد و تکایای مذهبی البرز آموزش داده شده است. امامی گفت: استفاده از مواد اولیه سالم و بهداشتی، کشتار مجاز دام با تایید دامپزشکی و استفاده از نمک های بسته بندی ید دار از نکاتی است که در اجرای طرح نظارتی مورد توجه قرار گرفته است. وی تاکید کرد: خودداری از نگهداری مواد غذایی پخته شده در دمای محیط به مدت طولانی (حداکثر دو ساعت) و توزیع سبزی و سالاد پس از سالم سازی کامل از دیگر نکات بهداشتی اعلام شده هستند. وی گفت: ایمنی مساجد و تکایای مذهبی از نظر وجود پرتگاه های موجود، راه پله ها و نرده ها و سیم کشی برق و غیره رعایت شده و قبل از شروع مراسم کنترل لازم توسط افراد متخصص با هماهنگی این اماکن صورت پذیرفته است. معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان البرز خاطرنشان کرد: نظارت مستمر بر برنامه هیآت و تکایا و حسینیه ها در ایام ماه محرم در قالب اکیپ های بازرسی تمام وقت توسط گروه بهداشت محیط مراکز بهداشت تابعه انجام می شود. وی از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرنوع مشکلی در این زمینه ماموران بهداشتی را از طریق شماره تلفن 1490 مطلع سازند.
منبع: ایرنا