پیام تبریک مدیر درمان تامین اجتماعی استان البرز به مناسبت روز مهندسی
سپیدارآنلاین: گروه اجتماعی
مدیر درمان تامین اجتماعی استان البرز با صدور پیامی ضمن تشکر و قدردانی از زحمات و خدمات مهندسان شاغل در سطح مراکز درمانی تامین اجتماعی استان ، فرا رسیدن روز مهندس را تبریک گفت .
به گزارش سپیدار نیوز به نقل از روابط عمومی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان البرز در متن پیام تبریک دکتر داریوش طاهرخانی آمده است :
با سلام و تحیّت
"پنجم اسفندماه" خجسته زادروز دانشمند بزرگ و فرزانه ایرانی خواجه نصیرالدین طوسی که بنام « روز ملی مهندسی» نامگذاری شده است ، روز پاسداشت تفکر مهندسانی است که در عرصه های مختلف ، توسعه و تحول را با تکیه بر اندیشه ، علم و خرد خویش رقم می زنند و بدون شک نامگذاری روز بزرگداشت خواجه نصیر الدین طوسی به عنوان شخصیتی نمونه و الگو در مهندسی کهن ایران اسلامی، به نام روز مهندس، در راستای توجه به نقش والا و ارزشمند تلاشگران این عرصه می باشد.
امروز سازمان تامین اجتماعی با اتکا به توان و دانش مهندسان خود در حوزه های مختلف از جمله فناوری اطلاعات، تجهیزات پزشکی ، فنی و مهندسی ، بهداشت محیط ، بهداشت حرفه ای و ... شرایط ویژه ای را برای خدمت به بیش از نیمی از جمعیت کشور فراهم کرده است و امروز نقش مهندسان بخصوص در حوزه فناوری اطلاعات در پیشبرد برنامه ها و تحقق راهبردهای سازمان تامین اجتماعی کاملا آشکار می باشد .
با تبریک فرارسیدن سالروز بزرگداشت خواجه نصیر الدین طوسی و « روز مهندسی» به حضور تمامی مهندسان عرصه های گوناگون ، بخصوص مهندسین همکار شاغل در سطح مراکز درمانی تامین اجتماعی استان البرزتبریک وتهنیت عرض نموده و از در گاه خداوند متعال سلامتی و سرافرازی و توفیق روز افزون همگان را در راه حرکت به سوی پیشرفت و توسعه کشور مسئلت می نمایم .
دکتر داریوش طاهرخانی
مدیر درمان تامین اجتماعی استان البرز