12 خرداد 1404
شماره خبر: 325635

باید نجف را برای خدمت به زائران اربعین آماده کنیم

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی



نماینده عالی دولت در استان البرز در جلسه ستاد اربعین استان با اشاره به اهمیت خدمت‌رسانی شایسته به زائران اربعین، بر ضرورت ساماندهی و تجهیز زیرساخت‌های خدماتی در نجف اشرف تأکید کرد و گفت: خدمت در مسیر اهل بیت(ع) افتخاری ماندگار است که باید با همدلی و انسجام میان مجموعه‌های اجرایی، به بهترین نحو ممکن انجام شود.
مجتبی عبداللهی در این نشست در سالن شهدای دولت استانداری برگزار شد، ضمن تسلیت به مناسبت یاد و خاطره شهدای خدمت و تبریک فرارسیدن ماه ذی‌الحجه و ایام امامت و ولایت، گفت: ستاد اربعین استان باید با انسجام بیشتری وارد میدان عمل شود. زائران ما در شرایط سختی به زیارت می‌روند و امکانات موجود در نجف، به‌ویژه در گرمای طاقت‌فرسا و کمبود منابع، کافی نیست.استاندار البرز با اشاره به اینکه مسئولیت ستاد عتبات به آقای رحمانی، یکی از پاسداران تلاشگر، واگذار شده است، از زحمات پیشینیان و مسئولان پیشین این حوزه تقدیر کرد و افزود: باید از تجربه‌ها بهره ببریم و با نگاهی جهادی، فضاهای خدماتی مناسبی را در نجف ایجاد کنیم. ساخت‌وسازها نباید تنها متکی به بودجه شهرداری باشد، بلکه با هم‌افزایی می‌توان پروژه‌های بزرگی را پیش برد.
وی افزود: باید ساختمان‌های مجهز، سوله‌های مناسب و خدماتی همچون دستگاه‌های یخ‌ساز، ژنراتور برق، چاه آب و تهویه مناسب فراهم شود.استاندار البرز با اشاره به اقدامات انجام‌شده در اردوگاه شهید باکری و زائرسرای مشهد افزود: با همراهی شهرداری‌ها، پروژه‌های بزرگی در استان اجرایی شده و این همدلی باید در نجف نیز به نتیجه برسد. خدماتی که ارائه می‌شود جزو باقیات‌الصالحات مسئولان و خادمان زائران خواهد بود.وی در پایان از همه شهرداران، مسئولان اجرایی و اعضای ستاد اربعین خواست تا با ارائه گزارش‌های دقیق از نیازها و اقدامات، برای برنامه‌ریزی بهتر و رفع کاستی‌ها تلاش کنند و گفت: مردم و زائران انتظاراتی به‌حق دارند و ما وظیفه داریم با تمام ظرفیت خود در خدمت زائران اهل بیت(ع) باشیم.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود