23 تیر 1404
شماره خبر: 327432

کشف ۲۶ مرکز استخراج غیرمجاز رمزارز در سه ماهه نخست سال ۱۴۰۴ در استان البرز

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی



مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان البرز از شناسایی و جمع‌آوری ۲۶ مرکز استخراج غیرمجاز رمزارز با ۱۶۸ دستگاه ماینر غیرمجاز در نقاط مختلف این استان در طی سه ماهه نخست سال جاری خبر داد.
دکتر مسعود خواجه‌وند مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان البرز با اشاره به ضرورت حفظ پایداری شبکه و مبارزه با استفاده کنندگان غیرمجاز از برق و استخراج غیرقانونی رمزارز و همچنین روند مستمر پایش مصرف برق در سطح استان اظهار داشت:در بازرسی‌های انجام‌ شده توسط تیم‌های فنی و با همکاری مراجع قضایی و انتظامی، ۱۶۸ دستگاه ماینر غیرمجاز کشف که پس از جمع آوری تحویل مراجع انتظامی گردید که از این میان تعداد ۱۰ مرکز و ۹۲ دستگاه ماینر سهم خرداد ماه سال جاری بوده است. همچنین در سال ١۴٠٣ تعداد ٣٣١ دستگاه ماینر غیرمجاز در قالب ۵٢ مرکز کشف و جمع آوری شده بود. دکتر‌ خواجه‌وند افزود: استخراج غیرمجاز رمزارزها علاوه بر اینکه خسارات مالی سنگین به شبکه برق وارد می‌کنند موجب اختلال در تامین برق پایدار مشترکان و آسیب به تجهیزات می‌شود به همین دلیل، برخورد با استخراج غیرمجاز رمزارزها به صورت جدی و قانونی در دستور کار این شرکت قرار دارد و تمامی افرادی که در این زمینه فعالیت غیرقانونی داشته باشند، به مراجع قضایی معرفی و با آنها مطابق قانون برخورد خواهد شد.مدیرعامل شرکت توزیع نیروی استان البرز تاکید کرد: با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین، سامانه‌های هوشمند و همراهی مردم، به‌صورت مستمر شبکه مصرف برق را پایش کرده و روند شناسایی و برخورد با متخلفان با قدرت ادامه خواهد یافت.
رمز ارزها را شناسایی کنید و پاداش بگیرید
از عموم شهروندان خواست می گردد تا در این راه به کمک صنعت برق آمده و با گزارش ماینرهای غیرمجاز از طریق سامانه پیامکی ۳۰۰۰۵۱۲۱ اعلام کنند تا علاوه بر کمک به کاهش ناترازی برق و ارتقای سطح خدمات به مشترکین، پاداش دریافت نمایند.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود