30 دی 1404
شماره خبر: 338535

جمعیت شرکت‌کنندگان در اعتکاف امسال چند برابر اغتشاش‌کنندگان بود

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی



نشست شورای فرهنگ عمومی شهرستان ساوجبلاغ به ریاست امام جمعه و با حضور مدیران دستگاه‌های فرهنگی، اشخاص حقوقی و حقیقی عضو این شورا و مدعوین در سالن جلسات شهید سلیمانی دفتر امام جمعه شهرستان ساوجبلاغ برگزار شد.
سپیدار نیوز- یاسر کریمی حجت‌الاسلام والمسلمین مختاری امام جمعه، در این جلسه پس از تبریک عید مبعث و اعیاد شعبانیه از مردم این شهرستان بابت جداکردن صف خود از اغتشاش گران و از نیروهای مدافع امنیت و مسئولان خصوصا مسئولانی که مرتبا در بازار حضور داشته و شرایط معیشتی مردم را پیگیری کردند تشکر و تقدیر کرده و افزود جمعیت شرکت‌کنندگان در اعتکاف امسال چند برابر اغتشاش‌کنندگان بود
وی با هشدار نسبت به کاهش میانگین سنی شرکت‌کنندگان در اغتشاش‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها ؛ قراردادن پهلوی معلوم الحال در کنار رهبر فرزانه انقلاب را مایه تاسف دانسته و ضمن اشاره به سرقت‌ها و خیانت‌های خاندان پهلوی خواستار کار جدی‌تر در حوزه رسانه‌ها و آگاهی‌بخشی در بین اقشار مردم شد.
رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان ساوجبلاغ در ادامه توجه به مخاطب و بازنشر محتوای تولید شده رسانه‌ای را ضروری دانست و اذعان نمود در تبیین حقایق کم‌کاری کرده‌ایم. ایشان تبیین تاریخ پهلوی و انقلاب‌اسلامی را برای نسل نوجوان و جوان اولویتی مهم خوانده و اضافه نمود ایام مبارک دهه فجر فرصت مناسبی است برای ورود به مدارس و دانشگاه‌ها و برپایی سلسله نشست‌های معرفی و شناخت رهبر معظم انقلاب و امام راحل (ره).حجت‌الاسلام مختاری هدف رفتارهای داعش‌گونه در تخریب و سوزاندن امکان دینی و مذهبی را جنگ با اعتقادات و باورهای مردم اعلام نموده و از همه دستگاه‌ها و عموم مردم برای حضور پرشور در راهپیمایی ها دعوت نمود.
شایان ذکر است که در ابتدای این جلسه صفری، سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ساوجبلاغ و دبیر شورا ضمن گرامیداشت عید بزرگ مبعث ،شهادت مدافعان امنیت ، سربازان وطن و جمعی از هم وطنان در پی بروز وقایع اخیر را تسلیت عرض نموده و پس از اعلام دستور جلسه به اجرای ۱۷ بند مصوبات جلسه گذشته اشاره کرد.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود