11 بهمن 1404
شماره خبر: 339066

هشت فقره ریزش بهمن؛ هشدار در جاده های کوهستان‌های البرز

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی



در پی تشدید ناپایداری‌های جوی و بارش سنگین برف در ارتفاعات استان البرز طی هفته های اخیر ، دستگاه‌های امدادی و انتظامی نسبت به خطر ریزش بهمن و سقوط سنگ در محورهای کوهستانی هشدار دادند و از مردم خواستند از سفرهای غیرضروری به این مناطق خودداری کنند.
مسوولان امدادی هشدارهای لازم را به رانندگان، کوهنوردان و طبیعت‌گردها داده اند ؛ چرا که کوچک‌ترین غفلت در چنین شرایطی می‌تواند به حادثه‌های جبران‌ناپذیر منجر شود.نیروهای امدادی و راهنمایی و رانندگی در آماده‌باش کامل قرار دارند و تیم‌های تخصصی کوهستان و سیلاب در پایگاه‌ها مستقر شده‌ اند تا در صورت بروز حادثه، خدمات سریع و مؤثر ارائه دهند.با توجه به سابقه گرفتار شدن افراد در ارتفاعات البرز در سال جاری، تکرار هشدارها نشان‌دهنده پیشگیری از هرگونه پیشامد است برای هموطنان است.
وقوع هشت فقره ریزش بهمن
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان البرز گفت: با توجه به بارش برف سنگین طی هفته های گذشته تاکنون، بویژه در محورهای کوهستانی کرج - چالوس و شهرستان طالقان، نیروهای امدادی این جمعیت در آماده‌باش کامل قرار دارند." محمدباقر خلفی" اظهار کرد: در شرایط فعلی احتمال ریزش سنگ و وقوع بهمن در جاده‌های کوهستانی استان البرز بالا است و رانندگان و کوهنوردان هشدارهای صادره را جدی بگیرند.وی اضافه کرد: طی چند روز گذشته بیش از هشت مورد ریزش بهمن در محور ارتباطی برخی روستاهای شهرستان طالقان به وقوع پیوسته است.
خلفی با ابراز تأسف از بی‌توجهی برخی کوهنوردان و طبیعت‌گردان به هشدارهای ایمنی گفت: متأسفانه علی‌رغم هشدارهای مکرر، برخی افراد بدون تجهیزات و آمادگی لازم وارد ارتفاعات می‌شوند و جان خود را به خطر می‌اندازند.مدیرعامل جمعیت هلال احمر البرز تأکید کرد: هموطنان در فصول بارشی پیش از انجام برنامه‌های کوه‌پیمایی و طبیعت‌گردی، از وضعیت جوی مقصد مطلع شوند و در صورت نامساعد بودن شرایط، سفر خود را به زمان مناسب‌تری موکول کنند.وی یادآور شد: طی سال جاری موارد متعددی از گرفتار شدن کوهنوردان و طبیعت‌گردان در ارتفاعات استان گزارش شده که برخی از آن‌ها منجر به بروز حادثه شده است.خلفی با اشاره به آمادگی نیروهای امدادی افزود: تیم‌های امداد و نجات کوهستان و سیلاب در پایگاه‌های امدادی استان مستقر هستند و در صورت بروز حادثه، شهروندان می‌توانند با شماره ۱۱۲ هلال احمر تماس بگیرند.رییس پلیس راه استان البرز گفت: با توجه به پیش بینی سازمان هواشناسی مبنی بر افزایش دما طی چند روز آینده ، خطر ریزش سنگ و بهمن در محورهای کوهستانی این استان به ویژه جاده کرج - چالوس دوراز انتظار نیست.سرهنگ "پیمان کرمی" اظهار کرد : بر این اساس مسافران باید از توقف در محدوده هایی که احتمال ریزش سنگ و بهمن دارد، پرهیز کنند.وی افزود: همچنین با توجه به این شرایط مسافران قبل از سفر از وضعیت راه ها به ویژه جاده کرج - چالوس مطلع شوند.کرمی بیان کرد: با توجه به تعطیلی روزهای آخر هفته حجم سفرها بویژه در جاده کرج - چالوس بسیار افزایش یافته اما مسافران به هیچ وجه در حاشیه جاده که احتمال ریزش سنگ و بهمن وجو دارد توقف نکنند.
وی افزود: پلیس راه استان البرز با آمادگی کامل در تمامی محورهای مواصلاتی استان مستقر است و خدمات امدادی و انتظامی لازم را به مسافران ارائه می‌دهد.استان البرز دارای یک‌هزار و ۵۵۰ کیلومتر آزادراه، بزرگراه، راه اصلی و فرعی است که حدود ۱۸ درصد ترافیک جاده‌ای کشور را به خود اختصاص داده است.همچنین نیمی از مسیر ۱۶۰ کیلومتری جاده کرج–چالوس در حوزه استان البرز و نیمی دیگر در حوزه استان مازندران قرار دارد.

منبع ایرنا

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود