14 بهمن 1404
شماره خبر: 339239

بهره‌برداری از بخش آندوسکوپی بیمارستان امام حسن مجتبی(ع) نظرآباد

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی



همزمان با ایام‌الله دهه مبارک فجر، بخش آندوسکوپی بیمارستان امام حسن مجتبی(ع) شهرستان نظرآباد با حضور دکتر شمیرانی، فرماندار شهرستان نظرآباد، به بهره‌برداری رسید.
دکتر شمیرانی در این مراسم با قدردانی از مجموعه کادر درمان و مدیریت بیمارستان، اقدامات انجام‌شده در یک‌سال گذشته را گامی مؤثر در ارتقای سطح خدمات درمانی شهرستان دانست.
فرماندار نظرآباد در ادامه، با بازدید از بخش‌های مختلف بیمارستان و گفت‌وگو با پرسنل، مهم‌ترین تجهیزات خریداری‌شده را شامل دستگاه لاپاراسکوپی اولمپوس به ارزش ۵ میلیارد تومان، دستگاه آندوسکوپی و کولونوسکوپی به مبلغ ۵.۵ میلیارد تومان، پنج دستگاه دیالیز به ارزش ۷ میلیارد تومان، تیوب سی‌تی‌اسکن به مبلغ ۳.۵ میلیارد تومان و اره ارتوپدی به ارزش حدود ۲۰۰ میلیون تومان عنوان کرد.وی همچنین به اقدامات شاخص این مرکز درمانی اشاره کرد و گفت: راه‌اندازی بخش ۸ تخته VIP، بهره‌برداری از واحد آندوسکوپی، ارتقای کمی و کیفی اعمال جراحی، جذب ۴۲ پزشک متخصص و عمومی، انجام ۱۴۵ عمل جراحی موفقیت‌آمیز در یک ماه گذشته و افزایش ضریب اشغال تخت از ۸ درصد به ۱۰۰ درصد از مهم‌ترین دستاوردهای بیمارستان امام حسن مجتبی(ع) در مدت اخیر است.
دکتر شمیرانی از آغاز عملیات ساخت انبار ویژه و احداث یک باب آزمایشگاه مجهز با حمایت خیرین سلامت خبر داد و افزود: این اقدامات نقش مهمی در بهبود زیرساخت‌های درمانی و افزایش رضایتمندی شهروندان خواهد داشت.بهره‌برداری از بخش آندوسکوپی بیمارستان امام حسن مجتبی(ع) در ایام دهه فجر، گامی مهم در مسیر توسعه خدمات سلامت و پاسخگویی بهتر به نیازهای درمانی مردم شهرستان نظرآباد به شمار می‌رود.وی ازحمایت های ویژه دکتر عبداللهی استاندارمحترم البرز، دکتر حدادی نماینده محترم مردم در مجلس شورای اسلامی وازحمایت رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان ،خیرین ‌وکادر درمان شهرستان تشکر نمود.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود