3 اسفند 1404
شماره خبر: 340257

تحقق ۸۳۱ میلیارد تومان درآمد غیرشهریه‌ای دانشگاه آزاد کرج

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی



[b]رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج با تأکید بر تحقق ۸۳۱ میلیارد تومان درآمد غیرشهریه‌ای، اعلام کرد: دانشگاه باید با تقویت پژوهش کاربردی، توسعه ارتباط با صنعت، فعال‌سازی رویدادها و پروژه‌های علمی و پاسداشت فرهنگ ایثار از طریق نام‌گذاری معابر به نام شهدا، در حوزه‌های مالی، علمی و فرهنگی پیشرفت کند و عقب‌ماندگی‌ها جبران شود.
بیست‌ونهمین جلسه هیأت‌رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج به ریاست دکتر حسین کلانتری خلیل‌آباد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج و با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی عطایی‌نسب مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و سایر اعضا در سالن جلسات شهید رئیسی این واحد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در ابتدای این نشست، دکتر حسین کلانتری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز با اشاره به فضیلت‌های ماه مبارک رمضان، این ماه را فرصت نزول قرآن، رحمت، مغفرت و خودسازی دانست و بر بهره‌گیری از شب‌های قدر و تقویت فضای معنوی در دانشگاه تأکید کرد. رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با تأکید بر اینکه حوزه پژوهش صرفاً به امور پایان‌نامه‌ها، تحصیلات تکمیلی، چاپ کتاب و ارائه مقاله محدود نمی‌شود، اظهار کرد: این حوزه تعهدات گسترده‌ای از جمله توسعه قراردادهای برون‌دانشگاهی را بر عهده دارد. وی با اشاره به تعهد ۱۳۱ میلیارد تومانی دانشگاه در بخش قراردادهای برون‌دانشگاهی در سال جاری افزود: این رقم در بودجه دانشگاه پیش‌بینی شده و تحقق آن نیازمند همکاری همه دانشکده‌ها و بخش‌های مختلف است.دکتر کلانتری همچنین با اشاره به لزوم تقویت ساختار ارتباط با صنعت، تصریح کرد: دفتر ارتباط با صنعت باید در جذب پروژه‌های کلان و توزیع آن میان واحدها نقش فعال‌تری ایفا کند. وی میزان درآمد آموزش‌های کوتاه‌مدت را متناسب با ظرفیت‌های دانشگاه ندانست و بر ضرورت تحول در این حوزه تأکید کرد. وی با اشاره به برنامه‌ریزی برای برگزاری مراسم‌های افطاری ویژه اعضای هیأت‌علمی، کارکنان و خانواده معظم شهدا، گفت: این برنامه‌ها باید با هدف تقویت انسجام و معنویت در دانشگاه اجرا شود. همچنین دکتر کلانتری اعلام کرد که هم‌زمان با ۲۲ اسفندماه، روز بزرگداشت شهدا، مراسم تکریم خانواده شهدای دانشگاه با هدف ارج نهادن به مقام والای شهیدان، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و تقویت فضای همدلی و معنویت در دانشگاه برگزار گردد. در ادامه، دکتر کلانتری بر نام‌گذاری معابر دانشگاه به نام شهدای دانشگاه تأکید کرد و گفت: به پاسداشت مقام شامخ شهدا و با هدف تقویت هویت فرهنگی و انقلابی دانشگاه بلوار اصلی مجموعه دانشگاه آزاد کرج به نام شهید سلیمانی و خیابان اصلی منتهی به میدان مرکزی به نام شهید طهرانچی نام‌گذاری شده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز با اشاره به آغاز کلاس‌ها از ۹ اسفندماه، بر ضرورت برگزاری منظم کلاس‌ها و جبران جلسات احتمالی برگزارنشده تأکید کرد. وی خواستار تکمیل فرآیند انتخاب واحد تکمیلی، رسیدگی به مشکلات دانشجویان و فعال‌سازی کامل ظرفیت‌های آموزشی دانشکده‌ها شد. دکتر کلانتری همچنین بر مدیریت مناسب پاسخگویی به دانشجویان، جلوگیری از ازدحام در واحدهای پشتیبانی، مالی و صندوق رفاه و ایجاد آرامش در دانشکده‌ها تأکید کرد و مسئولان دانشکده‌ها را به فعال‌سازی کامل ظرفیت‌های فرهنگی و اداری فراخواند. در بخش دیگری از جلسه، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج گزارشی از وضعیت تحقق درآمدهای غیرشهریه‌ای ارائه کرد و گفت: بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، دانشگاه باید تا پایان سال مالی ۸۳۱ میلیارد تومان درآمد غیرشهریه‌ای را تحقق بخشد که تاکنون حدود ۲۰۰ میلیارد تومان آن محقق شده است. وی با اشاره به اینکه میانگین تحقق درآمد دانشکده‌ها حدود ۳۲ درصد است، این میزان را پایین‌تر از انتظار دانست و از رؤسای دانشکده‌ها و معاونت‌ها خواست با برنامه‌ریزی دقیق‌تر و پیگیری مستمر، نسبت به جبران عقب‌ماندگی اقدام کنند. دکتر کلانتری همچنین عملکرد حوزه‌های مختلف از جمله معاونت توسعه و مدیریت منابع، معاونت پژوهش و فناوری، حوزه کشاورزی، علوم پزشکی و مدارس مهارتی را تشریح و بر ضرورت تسریع در تحقق تعهدات مالی هر بخش تأکید نمود. رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز با اشاره به ضرورت برگزاری رویدادهای علمی، طرح پویش و رویداد صدرا، از برخی واپس ماندگی‌ها در این حوزه انتقاد کرد و خواستار برنامه‌ریزی منسجم‌تر دانشکده‌ها شد.
وی بر بایستگی ایجاد و فعالیت اثربخش مراکز تحقیقاتی، سراهای نوآوری، مجلات علمی، آموزش‌های تخصصی، همایش‌ها و نشست‌های علمی پویا در یکایک دانشکده ها تأکید کرد. همچنین چاپ کاتالوگ معرفی ظرفیت‌های دانشکده‌ها و استفاده از ظرفیت‌های استانی در حوزه هوش مصنوعی برای پروژه‌یابی از دیگر موارد مورد تأکید در این جلسه بود. در بخش پایانی جلسه، دکتر کلانتری به برگزاری همایش مرتبط با شخصیت علمی «کرجی» اشاره و بر لزوم جذب گسترده مقالات و مشارکت فعال هیأت‌علمی تأکید کرد. وی خواستار مکاتبه فوری با گروه‌های مرتبط در سطح کشور برای دریافت چکیده و اصل مقالات در بازه زمانی مشخص شد. همچنین مقرر شد کتاب زندگی‌نامه و آثار مرتبط با کرجی با همکاری اعضای هیأت‌علمی تهیه، ترجمه و برای چاپ آماده شود. بیست‌ونهمین جلسه هیأت‌رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با تأکید بر ارتقای بهره‌وری، توسعه درآمدهای غیرشهریه‌ای، تقویت فعالیت‌های علمی و فرهنگی و استفاده حداکثری از ظرفیت‌های دانشگاه به کار خود پایان داد.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود