2 فروردین 1405
شماره خبر: 341085

تفاهم نامه وزارتخانه های راه و شهرسازی و جهاد کشاورزی در البرز اجرایی شد

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی


در راستای تحقق طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت و با هدف توسعه فضای سبز شهری،با حضور در محل نهالستان بزرگ کرج تفاهم‌نامه همکاری میان اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز و اداره‌کل راه و شهرسازی این استان به امضا رسید.
این تفاهم‌نامه با رویکرد هم‌افزایی ظرفیت‌های اجرایی دو دستگاه برای حفاظت از منابع طبیعی و ارتقای زیست‌پذیری شهری منعقد شد.
بر اساس مفاد این تفاهم‌نامه، اداره‌کل راه و شهرسازی استان البرز متعهد شده است تا از ظرفیت پیمانکاران پروژه‌های ساخت مسکن ملی، پیمانکاران انبوه‌ساز، و مجریان پروژه‌های عمرانی شهری برای کاشت نهال در محدوده پروژه‌ها، حاشیه خیابان‌ها و بلوارها استفاده کند. همچنین بر اساس توافق انجام‌شده، هر پیمانکار موظف است ضمن کاشت تعداد مشخصی نهال در محل پروژه خود، نگهداری و مراقبت از آنها تا استقرار کامل نهال‌ها را نیز عهده‌دار شود.
مدیرکل راه و شهرسازی استان البرز در این مراسم اظهار داشت: این اداره‌کل با پای کار آوردن پیمانکاران خود و به‌کارگیری ظرفیت بخش خصوصی، می‌کوشد سهم مؤثری در تحقق اهداف ملی این طرح ایفا کند.
پدرام افزود: پیمانکاران ما به‌عنوان بازوان اجرایی طرح نه تنها در کاشت، بلکه در نگهداری نهال‌ها نقش اساسی خواهند داشت و این تفاهم‌نامه، آغاز حرکتی جریان‌ساز در حفظ منابع طبیعی و زیبایی سیمای شهری است.
اصغر بیات مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان نیز ضمن قدردانی از مجموعه راه و شهرسازی استان این اقدام نمادین را جلوه‌ای از پیوند ارزش‌های معنوی و ملی در مسیر حفاظت از منابع طبیعی و گسترش فرهنگ درختکاری دانست و اظهار داشت: بی شک حضور اداره کل راه و شهرسازی استان در کنار منابع طبیعی و آبخیزداری اهداف طرح یک میلیارد درخت را در استان محقق خواهد کرد.
همچنین در حاشیه این مراسم، ماکان پدرام مدیرکل راه و شهرسازی استان البرز، سه اصله نهال میوه را در محوطه محل نهالستان بزرگ کرج و با هدف اجرای پویش «سرو ایران» به یاد شهداء و امام شهداء غرس کرد.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود