18 فروردین 1405
شماره خبر: 341414

موفقیت تیم جراحی مرکز آموزشی درمانی کمالی در خارج کردن توده بدخیم سارکوم از شکم بیمار ۴۵ ساله

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی



با تلاش تیم جراحی بیمارستان تخصصی و فوق‌تخصصی کمالی کرج، توده سارکوم رحم با موفقیت از شکم یک بانوی ۴۵ ساله خارج شد. این عمل جراحی پیچیده توسط دکتر شیما محمدیان، عضو هیأت علمی دانشگاه و متخصص زنان و زایمان، به همراه تیم مجرب اتاق عمل این مرکز درمانی با موفقیت به پایان رسید.
دکتر محمدیان در تشریح جزئیات این پرونده پزشکی گفت: «بیمار با علائم درد شدید و تورم غیرطبیعی شکم به مرکز آموزشی درمانی کمالی مراجعه کرده بود. پس از انجام معاینات دقیق بالینی و بررسی‌های تصویربرداری، وجود توده‌ای بزرگ در ناحیه رحم تشخیص داده شد و بلافاصله تمهیدات لازم برای جراحی در دستور کار قرار گرفت.»وی با اشاره به اهمیت تشخیص زودهنگام در بیماری‌های آنکولوژی زنان، تأکید کرد: «انجام به‌موقع اقدامات تشخیصی و مراجعه زودهنگام بیماران به مراکز درمانی، کلیدی‌ترین فاکتور در کنترل بیماری‌های سارکوم و افزایش شانس موفقیت درمان است.»
گفتنی است حال عمومی بیمار پس از جراحی رضایت‌بخش گزارش شده و وی هم‌اکنون جهت طی کردن مراحل تکمیلی درمان، تحت مراقبت‌های پس از عمل در این بیمارستان قرار دارد.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود