16 خرداد 1405
شماره خبر: 344737

آیین بزرگداشت امام خمینی (ره) و شهدای 15 خرداد در کمال‌شهر برگزار شد

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی



آیین بزرگداشت سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره) و گرامیداشت شهدای قیام ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ همزمان با شام عید غدیر، با حضور اقشار مختلف مردم و مسئولان در کمال‌شهر برگزار شد.
، این مراسم شامگاه پنج‌شنبه ۱۴ خردادماه ۱۴۰۵ در محل تجمع مقابل مسجد برگزار شد و شهروندان با حضور پرشور خود یاد و خاطره بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و شهدای قیام ۱۵ خرداد را گرامی داشتند.
در این مراسم دکتر فرید نجف‌نیا، معاون دادگستری اداره‌کل استان البرز، به عنوان سخنران برنامه با اشاره به جایگاه تاریخی قیام ۱۵ خرداد در روند شکل‌گیری انقلاب اسلامی، این واقعه را نقطه عطفی در بیداری ملت ایران دانست و بر ضرورت تبیین اندیشه‌ها و سیره حضرت امام خمینی(ره) برای نسل جوان تأکید کرد.همچنین در بخش‌های مختلف این آیین، برنامه‌های فرهنگی و مذهبی از جمله مداحی و اجرای گروه سرود برگزار شد که با استقبال حاضران همراه بود و فضای معنوی ویژه‌ای به مراسم بخشید.شرکت‌کنندگان در این مراسم با حضور گسترده خود، نود و ششمین موج حضور مردمی در تجدید بیعت با رهبر معظم انقلاب اسلامی را رقم زدند و بر ادامه مسیر انقلاب اسلامی و پاسداری از آرمان‌های امام راحل(ره) و شهدای انقلاب تأکید کردند.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود