16 خرداد 1405
شماره خبر: 344786

خدمت‌رسانی جهادی به خانواده‌های شهدای جنگ رمضان با هم‌افزایی دستگاه‌ها محقق شد

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی




مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز گفت: خدمت‌رسانی به خانواده‌های شهدای جنگ رمضان و ایثارگران این عرصه با روحیه جهادی، تلاش شبانه‌روزی و هم‌افزایی میان دستگاه‌های اجرایی، نیروهای مسلح و خادمان شهدا به شکلی مطلوب انجام شد و این همکاری ارزشمند، الگویی موفق از مدیریت میدانی و مردمی را به نمایش گذاشت.
آیین تجلیل از خادمان شهدا به پاس تلاش‌های جهادی در خدمت‌رسانی به خانواده‌های شهدای جنگ رمضان با حضور مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز، جمعی از مسئولان سپاه استان البرز و کارکنان بنیاد برگزار شد.امیرحسین دانش‌کهن در این مراسم با تبریک عید سعید غدیر خم و قدردانی از تلاش تمامی دست‌اندرکاران خدمت‌رسانی به خانواده‌های شهدا اظهار کرد: سال گذشته حوادث و رخدادهای مهمی را پشت سر گذاشتیم که مسئولیت سنگینی را بر دوش مجموعه بنیاد شهید و دستگاه‌های همکار قرار داد، اما به لطف خداوند و با همت نیروهای جهادی، تمامی امور مرتبط با خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران با سرعت، دقت و هماهنگی مناسب انجام شد.وی افزود: در این مدت، با تعامل بسیار خوب میان بنیاد شهید، سپاه پاسداران، دستگاه‌های اجرایی و نهادهای مرتبط، روند احراز شهادت، تشکیل پرونده‌ها، رسیدگی به امور خانواده‌ها و ارائه خدمات مورد نیاز بدون وقفه دنبال شد و این همدلی ارزشمند موجب شد خانواده‌های معظم شهدا در کوتاه‌ترین زمان ممکن از خدمات لازم بهره‌مند شوند.
سپاه و دستگاه‌های اجرایی همراه همیشگی بنیاد شهید
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز با تقدیر از همکاری سپاه پاسداران و سایر نهادهای استان گفت: بخش قابل توجهی از موفقیت‌های به دست آمده حاصل همکاری صمیمانه و مسئولانه دستگاه‌های مختلف است که در تمامی مراحل در کنار بنیاد شهید حضور داشتند و برای تکریم خانواده‌های شهدا از هیچ تلاشی دریغ نکردند.وی با اشاره به اجرای برنامه‌های فرهنگی، آموزشی و تکریمی ویژه خانواده‌های شهدا افزود: در کنار خدمات تخصصی، برنامه‌های متنوعی برای حمایت معنوی و فرهنگی از خانواده‌های معظم شهدا اجرا شد که با استقبال خوب این عزیزان همراه بود.
مراسم تجلیل از خانواده‌های شهدا نماد همدلی ایران و عراق بود
دانش‌کهن با اشاره به برگزاری آیین تجلیل از خانواده‌های شهدای جنگ رمضان با حضور نمایندگان آیت‌الله العظمی سیستانی اظهار کرد: برگزاری این مراسم ارزشمند در مدت زمانی کوتاه و با مشارکت دستگاه‌های مختلف، جلوه‌ای از همدلی، وحدت و همکاری میان مجموعه‌های خدمت‌رسان بود.وی افزود: حضور نمایندگان مرجعیت عالی عراق و تکریم خانواده‌های معظم شهدا، نشان‌دهنده عمق روابط برادرانه دو ملت ایران و عراق و جایگاه والای فرهنگ ایثار و شهادت در جهان اسلام است.
خادمان شهدا ادامه‌دهندگان راه ایثار هستند
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز در پایان با قدردانی از کارکنان بنیاد و تمامی مجموعه‌های همکار گفت: هر اقدامی که برای خدمت به خانواده‌های معظم شهدا انجام می‌شود، در حقیقت ادای دین به کسانی است که برای عزت، امنیت و اقتدار کشور از عزیزترین سرمایه خود گذشتند.وی تأکید کرد: خادمان شهدا با روحیه ایثار، تعهد و مسئولیت‌پذیری، مسیر خدمت به جامعه ایثارگری را ادامه می‌دهند و این تلاش‌ها سرمایه‌ای ارزشمند برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه است.در پایان این مراسم از جمعی از خادمان شهدا و فعالان عرصه خدمت‌رسانی به خانواده‌های شهدای جنگ رمضان با اهدای لوح تقدیر تجلیل شد.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود