31 تیر 1405
شماره خبر: 347451

جانباز البرزی با رکاب‌های عاشقی راهی کربلا شد

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی



جانباز سرافراز دوران دفاع مقدس که سال‌ها در مسیر عشق به سیدالشهدا (ع) گام برداشته است، با بدرقه مدیرکل و جمعی از کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز، سفر معنوی خود به کربلای معلی را با دوچرخه آغاز کرد تا کربلای معلی را با دوچرخه آغاز کرد تا نام خود را در کاروان دلدادگان اربعین حسینی ثبت کند.
سیدرضا مفاخری جانباز گرانقدر و یادگار دوران دفاع مقدس، سفر معنوی خود به سمت کربلای معلی را برای حضور در حماسه میلیونی اربعین حسینی با دوچرخه آغاز کرده است.
این جانباز سراراز، در آیینی با حضور امیرحسین دانش‌کهن مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز و جمعی از کارکنان این اداره‌کل، راهی مسیر کربلای معلی شد.
مفاخری، متولد یکم فروردین‌ماه سال ۱۳۴۰، در سال ۱۳۶۰ و در جریان عملیات مسلم‌بن‌عقیل در منطقه عملیاتی سرپل ذهاب به درجه رفیع جانبازی نائل آمد و سال‌هاست با صبر و استقامت، پرچم فرهنگ ایثار و مقاومت را برافراشته نگه داشته است.این جانباز سرافراز که سال‌های جوانی خود را در جبهه‌های دفاع مقدس سپری کرد، سال‌هاست در مسیر عشق به حضرت اباعبدالله الحسین (ع) گام برمی‌دارد؛ به‌گونه‌ای که ۵ سال این مسیر معنوی را پیاده و ۶ سال نیز با دوچرخه طی کرده است تا ارادت خود به سیدالشهدا (ع) و عشق به زیارت کربلای معلی را به نمایش بگذارد.مفاخری امسال نیز با وجود یادگارهای دوران دفاع مقدس و سختی‌های مسیر، دل به جاده سپرده و با هر رکاب، پیام ایثار، استقامت و دلدادگی به مکتب عاشورا را فریاد می‌زند.حرکت این جانباز البرزی به سوی کربلای معلی، تنها یک سفر نیست؛ روایت مردی است که دیروز در سنگرهای دفاع از میهن ایستاد و امروز در مسیر عشق حسینی، با همان روحیه جهاد و مقاومت قدم برمی‌دارد؛ تا ثابت کند راه عاشقی پایان ندارد.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود